sluit
TTD Launch

Theorie JA

Online theorie cursus met de allernieuwste oefenexamens

Kies optie

In een Notendop

Geen zin meer om de fiets of bus te pakken; misschien al aan het sparen voor je nieuwe auto; dan is het tijd om aan je theorie te beginnen.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Deze online theoriecursus voor autorijbewijs bestaat uit:
    • 7 verschillende video’s waarin elk CBR-onderdeel wordt uitgelegd.
    • Meer dan 10 volledig examen-gerichte oefenexamens
    • Een uitgebreide samenvatting in PDF
  • Krijg 6 weken onbeperkt online toegang tot de cursus
  • Leer vanaf je computer, laptop, tablet of smartphone
  • Elk half jaar worden nieuwe examenvragen toegevoegd, wat betekent dat elke vraag die je oefent op het echte examen kan voorkomen

Via theorietrainen.nl kan je de videocursus 24 uur gratis proberen

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop geldig t/m 30 juni 2023. Na inwisselen van je groupon heb je 6 weken toegang tot het cursusmateriaal. Je kan 1 groupon per account gebruiken, maar meerdere te kopen als kado. Ga naar theorietrainen.nl/register/6week om je 6 weken toegang te activeren. Bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Theorie JA

Iedereen moet en kan zijn theorie-examen halen, dat is waar Theorie JA in gelooft. Theorie JA geeft theoriecursussen voor auto, motor en bromfiets op verschillende locaties in Nederland en online onder de naam Theorietrainen. Hun missie is om door heel Nederland mensen te helpen met het in één keer behalen van het theorie-examen en daarbij de beste begeleiding op maat aan te bieden.