Thermen Bussloo

Thermen Bussloo

Kies optie

In een Notendop


De hele dag toegang tot serene sauna’s, weldadige baden, ontspannende hamam en rustgevende tuinen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


De hele dag toegang tot serene sauna’s, weldadige baden, ontspannende hamam en rustgevende tuinen en naar keuze opladen met een lunchbuffet.

Kies uit 4 opties

  • € 16,99 voor een entreeticket “Badkledingdag” voor 1 persoon
  • € 33,99 voor een entreeticket “Badkledingdag” voor 2 personen

  • € 19,99 voor een entreeticket “Regulier” voor 1 persoon
  • € 39,99 voor een entreeticket “Regulier” voor 2 personen

Elke dinsdag is het badkledingdag, alle andere dagen geldt de reguliere toegang. De optie inclusief overnachting is dus alleen geldig op dinsdag.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2019 op dinsdag voor de badkledingdag-optie en op maandag en woensdag t/m zondag voor de reguliere optie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: voor de optie incl. overnachting geldt toeristenbelasting van € 1,82 p.p.p.n, ter plaatse te voldoen. Voor de optie voor entree op reguliere dagen geldt op weekenddagen (vrijdag t/m zondag) een toeslag van € 3 p.p.
Reserveren: verplicht van tevoren online via www.thermenbussloo.nl/groupon met gebruik van je groupon-codes. Reserveer tijdig, want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: wijzigen of annuleren na reservering niet mogelijk. Boekingen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar nadat ze bevestigd zijn.
Meer info: neem je afgedrukte boekingsbevestiging mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermen Bussloo


In dit wellnessresort in Bussloo - midden in de driehoek Deventer, Apeldoorn, Zutphen - zijn vele ingrediënten aanwezig om tot rust te komen en je lichaam weer even op te laden. Ontspannen doe je in één van de luxe sauna's of tijdens een massage, gezichtsbehandeling of reinigende lichaamsbehandeling. Ook kan je in de schoonheidssalon terecht voor een manicure en pedicure met bijv. gellak. Meerdere dagen genieten van deze weldaad aan wellnesservaringen is ook mogelijk, want je kan er blijven slapen in een van de luxe hotelkamers en eten in een van de vier restaurants. Om er een totaalervaring van te maken, biedt Thermen Bussloo diverse arrangementen om de mogelijkheden te combineren. In 2017 is Thermen Bussloo bekroond met de publieksprijs Beste Uitje van Nederland in de categorie Wellness.

Thermen Bussloo

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.