Thermen Holiday

Prinses Beatrixlaan 10, Schiedam

Toegangskaart voor Thermen Holiday, naar keuze met een massage en wel/niet een gezichtsbehandeling

Kies optie

In een Notendop

Kom tot rust, voel de hitte in de kruidentempel en de Siberische Banjasauna of laat lichaam en geest ontspannen met een fijne massage.

Groupon-beoordelingen van klanten

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 12,99 voor een toegangskaart voor 1 persoon (waarde € 32,50)
  • € 24,99 voor een toegangskaart voor 2 personen (waarde € 65)

  • € 37,99 voor een toegangskaart + massage voor 1 personen (waarde € 65)
  • € 74,99 voor een toegangskaart + massage voor 2 personen (waarde € 130)

  • € 64,99 voor een toegangskaart + massage + gezichtsbehandeling voor 1 personen (waarde € 97,50)
  • € 129,99 voor een toegangskaart + massage + gezichtsbehandeling voor 2 personen (waarde € 195)

De toegangskaart biedt toegang tot alle sauna’s en baden van Thermen Holiday in Schiedam. Bovendien mag je deelnemen aan Finse opgietrituelen. In de verschillende sauna’s geniet je steeds van een andere warmte en luchtvochtigheid. De Hobbitsauna bijvoorbeeld is een infraroodsauna met speciale lampen die magisch werken voor vermoeide of pijnlijke spieren en cellulitis. Of neem de Palmolive Ayurituel sauna. Hierin wordt de geur verspreid van Palmolive Ayurituel Energy, bestaande uit Indiaas sandelhout en gemberextract.

Kies je voor de opties met massage en een gezichtsbehandeling dan mag je je verheugen op nog meer ontspanning. De klassieke ontspanningsmassage duurt 25 minuten. Er wordt veel aandacht besteed aan gespannen spieren. De Babor Basic gezichtsbehandeling van 25 minuten begint met een uitgebreide 2-fasen-reiniging van het gezicht. Vervolgens krijg je een verzorgende peeling en de behandeling wordt afgesloten met een masker, gezichts- en hoofdhuidmassage. Natuurlijk met een op jouw huid afgestemde dagverzoring. 

Hierna kan je ervoor kiezen om lekker weg te zakken in de bioscoopsauna. Op het grote videoscherm wordt een komedie, mooie natuurfilm of muziek-dvd gedraaid. Kijk hier om te zien wat je nog meer kan verwachten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Bijkomende kosten: op badkledingdagen en op vrijdag t/m zondag geldt een toeslag van € 3,95, te betalen aan de balie.
Reserveren: verplicht online op www.thermenholiday.nl/groupon-nieuw.
Meer info: entree uitsluitend tegen inlevering van je afgedrukte groupon. Vertoning van je groupon op mobiele telefoon wordt niet geaccepteerd. In sommige vertrekken is het gebruik van badslippers, badjas en handdoek verplicht. Deze kan je ter plekke huren of zelf meenemen. Raadpleeg de website van Thermen Holiday voor badkleding-dagen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermen Holiday

In Schiedam, op een kilometer of vier van Rotterdam-centrum, biedt Thermen Holiday een bijzondere plek om tot rust te komen. In de sauna’s en baden is geen spoortje stress te vinden. Iedere sauna biedt een unieke beleving: van de diehard-sauna (tot zo’n negentig graden) tot de hobbitsauna en infraroodsauna. In de tuin vind je een buitenbad en wie de lekkere trek wil stillen of in is voor een gezond sapje loont een korte ontspannen wandeling naar het restaurant of de brasserie.