Geen nieuwe meldingen

Prinses Beatrixlaan 10, Schiedam

Toegangskaart voor Thermen Holiday, naar keuze met een massage en wel/niet een gezichtsbehandeling

Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Kom tot rust, voel de hitte in de kruidentempel en de Siberische Banjasauna of laat lichaam en geest ontspannen met een fijne massage.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
JuusTOP REVIEWER
19 beoordelingen10 beoordelingen
5 dagen geleden
Vriendelijke personeelsleden en eef fijne sauna.
B
BasTOP REVIEWERHELPFUL REVIEWER
16 beoordelingen10 beoordelingen
december 14, 2020
Ik kom al jaren bij Thermen Holiday, maar de laatste jaren wat minder vaak. Wat me vooral opviel, naast de Corona maatregelen, dat het pand aardig wat trekjes van ouderdom begint te vertonen. Jammer! Het zag er altijd als een superdeluxe sauna uit en begint nu af te takelen. (kapotte tegels, kapotte plafondplaten, achterstallig onderhoud, rommel,...). Saunabeleving was verder goed.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 10, 2020
Zeer behulpzaam bij de front
N
NicoTOP REVIEWER
7 beoordelingen5 beoordelingen
december 10, 2020
Was niet gemeld dat stoomcabine werd verbouwd
M
Monique
2 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 16, 2020
Prima
M
MoniqueTOP REVIEWER
7 beoordelingen5 beoordelingen
juni 8, 2020
Bij het restaurant nogal eens lang wachten en de Poke Bowl viel tegen omdat er gewone rijst gebruikt wordt in plaats van sushi rijst.
L
Louis
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 24, 2020
prima - alles in orde.
T
Tom
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 22, 2020
Prima, ik kom graag nog eens terug. Vooral het eten was heerlijk,
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 12,99 voor een toegangskaart voor 1 persoon (waarde € 32,50)
  • € 24,99 voor een toegangskaart voor 2 personen (waarde € 65)

  • € 37,99 voor een toegangskaart + massage voor 1 personen (waarde € 65)
  • € 74,99 voor een toegangskaart + massage voor 2 personen (waarde € 130)

  • € 64,99 voor een toegangskaart + massage + gezichtsbehandeling voor 1 personen (waarde € 97,50)
  • € 129,99 voor een toegangskaart + massage + gezichtsbehandeling voor 2 personen (waarde € 195)

De toegangskaart biedt toegang tot alle sauna’s en baden van Thermen Holiday in Schiedam. Bovendien mag je deelnemen aan Finse opgietrituelen. In de verschillende sauna’s geniet je steeds van een andere warmte en luchtvochtigheid. De Hobbitsauna bijvoorbeeld is een infraroodsauna met speciale lampen die magisch werken voor vermoeide of pijnlijke spieren en cellulitis. Of neem de Palmolive Ayurituel sauna. Hierin wordt de geur verspreid van Palmolive Ayurituel Energy, bestaande uit Indiaas sandelhout en gemberextract.

Kies je voor de opties met massage en een gezichtsbehandeling dan mag je je verheugen op nog meer ontspanning. De klassieke ontspanningsmassage duurt 25 minuten. Er wordt veel aandacht besteed aan gespannen spieren. De Babor Basic gezichtsbehandeling van 25 minuten begint met een uitgebreide 2-fasen-reiniging van het gezicht. Vervolgens krijg je een verzorgende peeling en de behandeling wordt afgesloten met een masker, gezichts- en hoofdhuidmassage. Natuurlijk met een op jouw huid afgestemde dagverzoring. 

Hierna kan je ervoor kiezen om lekker weg te zakken in de bioscoopsauna. Op het grote videoscherm wordt een komedie, mooie natuurfilm of muziek-dvd gedraaid. Kijk hier om te zien wat je nog meer kan verwachten.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Bijkomende kosten: op badkledingdagen en op vrijdag t/m zondag geldt een toeslag van € 3,95, te betalen aan de balie.
Reserveren: verplicht online op www.thermenholiday.nl/groupon-nieuw.
Meer info: entree uitsluitend tegen inlevering van je afgedrukte groupon. Vertoning van je groupon op mobiele telefoon wordt niet geaccepteerd. In sommige vertrekken is het gebruik van badslippers, badjas en handdoek verplicht. Deze kan je ter plekke huren of zelf meenemen. Raadpleeg de website van Thermen Holiday voor badkleding-dagen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermen Holiday

In Schiedam, op een kilometer of vier van Rotterdam-centrum, biedt Thermen Holiday een bijzondere plek om tot rust te komen. In de sauna’s en baden is geen spoortje stress te vinden. Iedere sauna biedt een unieke beleving: van de diehard-sauna (tot zo’n negentig graden) tot de hobbitsauna en infraroodsauna. In de tuin vind je een buitenbad en wie de lekkere trek wil stillen of in is voor een gezond sapje loont een korte ontspannen wandeling naar het restaurant of de brasserie.