Geen nieuwe meldingen

Rondvaart in Amsterdam: vaar 60 minuten door de Amsterdamse grachten met Rederij Lovers

Rederij Lovers

Resterende tijd beperkt!
Tot 50% korting.
5.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Glijd ongeveer een uur gemoedelijk door de fameuze grachtengordel en leer zo de hoofdstad op een ontspannen manier kennen.

Wat je krijgt

Een lover is een herfstachtig bladerdak op een huis, maar zeker ook een koosnaampje voor een geliefde waar je ooit mee in het huwelijksbootje wil stappen. Voor je het van de daken schreeuwt, begin je met een romantische rondvaart door de Amsterdamse grachten met Rederij Lovers.

Kies uit 8 opties

  • € 5,99 voor een rondvaart van 60 minuten - geldig voor 1 kind (waarde € 10)
  • € 10,99 voor een rondvaart van 60 minuten - geldig voor 2 kinderen (waarde € 20)
  • € 15,99 voor een rondvaart van 60 minuten - geldig voor 3 kinderen (waarde € 30)
  • € 19,99 voor een rondvaart van 60 minuten - geldig voor 4 kinderen (waarde € 40)

  • € 9,99 voor een rondvaart van 60 minuten - geldig voor 1 volwassene (waarde € 16)
  • € 17,99 voor een rondvaart van 60 minuten - geldig voor 2 volwassenen (waarde € 32)
  • € 25,99 voor een rondvaart van 60 minuten - geldig voor 3 volwassenen (waarde € 48)
  • € 32,99 voor een rondvaart van 60 minuten - geldig voor 4 volwassenen (waarde € 64)

*) Je ticket voor de rondvaart is inclusief GPS Audio Gids, beschikbaar aan boord in 18 verschillende talen.

Ervaar in deze circa één uur durende rondvaart de schoonheid van de Amsterdamse grachten, en leer zo de hoofdstad op een hele andere én ontspannen manier kennen. De audiogids* vertelt je van alles over de architectuur van de imposante grachtenhuizen, beroemde trekpleisters zoals de Magere Brug en het Anne Frank Huis, de Amstel en de Westerkerk en andere bijzondere bezienswaardigheden.

De rondvaart is avontuurlijk bij goed en slecht weer. De boten hebben namelijk een verstelbaar dak zodat je rondvaart niet in het water valt en bij mooi weer geniet je fijn van het zonnetje. Maak je dus geen zorgen over het Nederlandse klimaat.

Vertrektijden:

  • Zomerseizoen (22 maart t/m 28 oktober): dagelijks elke ± 15 min. van 09.00 tot 22.00 uur
  • Winterseizoen (29 oktober t/m 21 maart): dagelijks elke ± 30 min. van 09.30 tot 21.00 uur

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019 (m.u.v. Amsterdam Light Festival vanaf 28 november 2019 - op deze dagen kan je tot 16.00 terecht voor reguliere rondvaarten).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je afgedrukte groupon is je ticket voor de rondvaart.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De boten zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk. De boten vertrekken dagelijks vanaf de Prins Hendrikkade 25 (1012 TM) in Amsterdam. Reserveren is niet nodig. Kinderen van 0 t/m 3 jaar kunnen gratis mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rederij Lovers

Al sinds de oprichting in 1950 is Lovers een bekend gezicht op de eeuwenoude Amsterdamse grachten die sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed. Dagelijks varen hun boten door de historische hoofdstad en ervaren gasten via een audiotour de magie van de imposante grachtenpanden en (pak)huizen, musea, bruggen, bekende rivieren en andere hoogtepunten in de hoofdstad op een ontspannen manier vanaf het water. Zo vaar je onder meer over de Amstel en zie je de Magere Brug en het Anne Frank Huis. Combineer je rondvaart bijvoorbeeld met burgers of pizza's of een romantisch diner, of boek een romantische avondcruise op een luxe boot.

Rederij Lovers

Sightseeing of tour, Boottocht
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.