Kerstvakantie: tickets voor dinosaurus-expo World of Dinos in de Brabanthallen in Den Bosch

Kies optie

In een Notendop

Sta oog in oog met ruim 80 levensgrote en bewegende dinosaurussen bij World of Dinos, een van de grootste dino-expo’s van Europa.

Over deze deal

  • Ticket(s) voor World of Dinos
  • Voor een kind of een volwassene
  • Data: 21 december t/m 5 januari 2020
  • Dagen en tijden: maandag t/m zondag van 10.00 - 18.00 uur
  • Locatie: Brabanthallen in Den Bosch

Je stapt een andere wereld binnen en komt oog in oog te staan met levensgrote en bewegende dinosaurussen bij World of Dinos, een van de grootste dino-expo’s van Europa. Jurassic Park is so 1993.

Hoe leefden dino’s vroeger, hoe groot waren ze en wat stond er op het menu? Als je dit altijd al hebt willen weten of korte metten wil maken met de ‘waarom-fase’ van je kids, dan zit je goed bij World of Dinos. Dit jaar veroveren ruim 80 levensgrote dinosaurussen de Brabanthallen in Den Bosch. Denk aan de huiveringwekkende T-rex en de imposante Triceratops in hun natuurlijke habitat.

De combinatie van licht- en geluidsspektakel zorgt voor een unieke experience voor jong en oud. Maar er is nog veel meer te doen tijdens de expositie. Zo kunnen kinderen fossielen opgraven, een ritje maken op dino’s, een speurtocht doen en interessante documentaires kijken in een heuse dinoscoop. En is er een kidszone, waar kinderen met VR-machines een virtuele dinowereld betreden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor World of Dinos in de Brabanthallen in Den Bosch op de door jou aangekochte datum.
Tickets: Je e-tickets worden uiterlijk twee weken voor het evenement per e-mail toegestuurd door Eventim. Als je twee weken voor de datum van het evenement je e-ticket(s) nog niet per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met tickets_nl@groupon.nl.
Annuleren: annuleren kan voordat Eventim de tickets heeft verstuurd. Daarna is annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Eventim. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Eventim. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail jouw aankoop toe te sturen. Daarna zal Eventim de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over World of Dino's