Geen nieuwe meldingen

Topfruit

€ 5 voor een waardebon van € 10 voor het gehele assortiment van Topfruit

50+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Laat een fruitmand bezorgen in het ziekenhuis of bij je lieve collega die al een week ziek thuis is of trakteer de jarige op een gezond kado

Over deze deal

De deal

  • € 5 voor een waardebon van € 10 voor het gehele assortiment van Topfruit.nl

Vooruit, verras iemand een keer met fruit. Een fruitmand krijgen is altijd een lief gebaar als je ziek bent. Maar voeg er een fles wijn, een handzame blender of lief knuffelbeertje aan toe en je hebt een origineel kado voor de jarige. Voor de gastheer of gastvrouw van een etentje bij vrienden een mooi fruitpakket meenemen kan natuurlijk ook. Of trakteer jezelf op een uitgebreid pakket biologisch fruit voor thuis.

Topfruit.nl

Fruit is niet alleen kleurrijk en gezond, het is ook een topkado voor als je wil laten zien dat je om iemand geeft. Of het nu om een beterschapswens gaat voor een vriend of geliefde of om een snack voor je personeel op kantoor. Wanneer je geeft om iemands gezondheid zeg je het origineel met fruit. En bij Topfruit weten ze wel hoe je dat aanpakt. Hier bestel je namelijk met een simpele muisklik fruitmanden, fruitboxen en zelfs hele fruitkisten. Maar ook complete kadopakketten in de vorm van fruitmanden met een tijdschrift, knuffel, fles wijn of handzame blender.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2020.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail. Met gebruik van je groupon-code kan je een bestelling plaatsen op https://topfruit.nl. Er is geen minimumbestedingsbedrag en je kan zelfs de verzendkosten à € 5,95 met je groupon betalen als je binnen het budget blijft.
Meer info: geen (deel)restitutie mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Topfruit