Geen nieuwe meldingen

Total Diving BV

Ceresstraat 32, Breda

PADI Open Water Diver-cursus incl. gebruik duikuitrusting en lespakket bij Total Diving

Kies optie

In een Notendop

Aanbevelingsbadge

Over deze deal

Zwemmen is net zo oppervlakkig als small talk, gold diggers en een matching handtas voor bij je chihuahua. Verdwijn daarom voor wat diepgang in je leven geheel onder de oppervlakte met een PADI Open Water Diver cursus voor 1 of 2 personen incl. gebruik van duikuitrusting en een lespakket bij Total Diving.

Kies uit de volgende opties


  • € 199 voor een PADI Open Water cursus voor 1 persoon (waarde € 450)
  • € 389 voor een PADI Open Water cursus voor 2 personen (waarde € 900)

De gedegen PADI Open Water cursus volg je in kleine groepjes waardoor je ruim de gelegenheid krijgt je een aantal basisvaardigheden aan te leren. De opleiding bestaat uit 3 onderdelen:

  • De theorie
  • De praktijk in het zwembad
  • De praktijk in het buitenwater

Het theoretische gedeelte bestaat uit 5 lessen waarbij gebruik wordt gemaakt van een helder geschreven cursusboek. Bij het zwembadgedeelte krijg je in 5 lessen de basisvaardigheden duiken aangeleerd. Het derde onderdeel bestaat uit 4 buitenduiken in 2 dagdelen. Tijdens deze buitenduiken worden de vaardigheden die je in het zwembad hebt aangeleerd in praktijk gebracht. Uiteraard gebeurt dit alles onder begeleiding van jouw instructeur en steeds in jouw eigen tempo.

Bij de cursus zit inbegrepen:

  • Duikuitrusting (incl. huur van vinnen en handschoenen)
  • Lespakket

Total Diving


Total Diving verzorgt duikopleidingen volgens het PADI-systeem op alle niveaus, van Open Water Diver tot en met instructeur. Het opleidingscentrum is gelegen in Breda of Made en heeft voldoende parkeergelegenheid in de buurt.Valentijn2014

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 076 521 36 36, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd 12 jaar. Exclusief registratiekosten à € 65 per persoon. Zwembadlessen vinden plaats in Breda bij Zwembad de Wisselaar of Zwembad De Randoet in Made. Duikuitrusting is inbegrepen (inclusief huur van vinnen en handschoenen). Je moet zelf een duikmasker en snorkel aanschaffen. Aanbevolen wordt om ook vinnen en handschoenen zelf aan te schaffen (i.v.m. hygiëne en pasvorm). Materiaal is verkrijgbaar in de winkel van Total Diving, waar je op vertoon van je groupon 15% korting krijgt. Maximaal 1 voucher per reservering. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Total Diving BV