sluit
TTD Launch

TuinSeizoen

5 of 10 nummers TuinSeizoen bij je thuis geleverd (het abonnement stopt automatisch)

Kies optie

In een Notendop

TuinSeizoen is een magazine met o.a. tuinreportages, plantenportretten, praktisch tuinieren en snoeitips om je tuin nog mooier te maken.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • TuinSeizoen 5 of 10 keer bij je thuis bezorgd
  • Je abonnement stopt automatisch
  • Ben je een echte tuinliefhebber? Neem dan een abonnement op TuinSeizoen. TuinSeizoen weet elk nummer weer te inspireren! Verwonder je over de mooiste tuinreportages, uitgebreide plantenportretten en het laatste tuinnieuws om je tuin nóg mooier te maken. Daarnaast staat TuinSeizoen vol met adviezen van experts én praktische tips voor je siertuin, moestuin, terras en vijver.

Tuinseizoen

Tuinliefhebbers genieten nog meer van hun tuin met TuinSeizoen. Tien keer per jaar staat dit magazine boordevol nuttige informatie, adviezen van experts en praktische tips voor de siertuin, moestuin, terras en vijver. Met inspirerende tuinreportages, uitgebreide plantenportretten, praktisch tuinieren, snoeiactiviteiten van de maand, de kweker aan het woord, een kijkje bij een tuinontwerper en tuinnieuws om je tuin nog mooier te maken.

Deal-Voorwaarden

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres
Levering: ga voor 5 nummers naar tuin.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-5-nummers en voor 10 nummers naar tuin.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-10-nummers, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs is gebaseerd op losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 10 x per jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over TuinSeizoen