sluit
TTD Launch

Wagamama Kijkduin

Deltaplein 204, Den Haag

2-gangenmenu met voor- en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert à la carte bij Wagamama in Kijkduin, Den Haag

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode CATEGORY. Eindigt 29-3.
Code toepassen
Meer dan 100 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Duik in de 'Asian cuisine' in dit restaurant geïnspireerd door de snelle Japanse ramenbars en kies een iets vers van het uitgebreide menu

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Kom à la carte genieten met uitzicht op zee in Kijkduin
  • Kies uit een hoofdgerecht met dessert
  • Of een voorgerecht met een hoofdgerecht
  • Keuze genoeg voor de zoetekauw of de hartige liefhebber
  • Je kan namelijk kiezen uit alle voor- en hoofdgerechten en desserts
  • Deel je voorgerechtjes of kies lekker iets voor jezelf
  • Kies een hete curry of een stomende kom met ramen
  • En ga voor een dessert met een Aziatische twist, zoals ginger cheesecake
  • Klik hier voor een kijkje in het menu en verheug je op wat gaat komen

Over Wagamama

Met een vestiging in Roermond, Utrecht, Rotterdam, Leidschendam en 4 stuks in Amsterdam, is Wagamama een begrip. Niet geheel onbelangrijk is de bijzondere vestiging in Kijkduin, geopend in september 2022, gelegen aan de boulevard met uitzicht op zee. Wagamama is Japans voor ondeugend kind, of iemand die eigenwijs of vastberaden is. Dit restaurant heeft zich laten inspireren door de snelle Japanse ramenbars en biedt een variatie van Aziatisch eten aan. Wagamama staat voor voedzame en verse gerechten. Denk aan een grote kom ramen of een bowl met sticky rijst of noedels met garnalen of knapperige groenten. De kaart is veelzijdig en aan de vegetariërs en vegans is ruim gedacht. Ben jij 'wagamama' en vastberaden genoeg om toch voor die pittige curry te gaan? Wat je ook kiest, na een strandwandeling zullen de warme, kruidige geuren vanuit de keuken je goed doen.

Deal-Voorwaarden

Exclusief drankjes. Niet geldig op feestdagen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop, op woensdag t/m zondag. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Boek minimaal 2 uur van tevoren via de Groupon Bookingtool op groupon.nl/reservations. De groupon is geldig voor de vestiging in Kijkduin, Den Haag. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Wagamama Kijkduin

Gelegen aan de boulevard van Kijkduin in Den Haag met uitzicht op zee, ligt restaurant Wagamama. Wagamama is Japans voor ondeugend kind, of iemand die eigenwijs of vastberaden is. Dit restaurant heeft zich laten inspireren door de snelle Japanse ramenbars en biedt een variatie van Aziatisch eten aan. Wagamama staat voor voedzame en verse gerechten. Denk aan een grote kom ramen of een bowl met sticky rijst of noedels met garnalen of knapperige groenten. De kaart is veelzijdig en aan de vegetariërs en vegans is ruim gedacht. Ben jij 'wagamama' en vastberaden genoeg om toch voor die pittige curry te gaan? Wat je ook kiest, na een strandwandeling zullen de warme, kruidige geuren vanuit de keuken je goed doen. Wagamama Kijkduin is vanaf het strand te vinden bij Strandslag 4, naast Pavarotti. Kom je vanaf de parkeerplaatsen bij Nieuw Kijkduin, dan neem je de trap naar boven en de linker uitgang, waarna je weer de trap naar beneden neemt bij kledingwinkel Chase en dan komen de geuren je tegemoet aan je rechterkant.