Uniseks gebreide beanie

Uniseks gebreide beanie

140+ gekocht
€ 14,63
€ 7,50
49% korting
Verzendkosten: Vrij
Dit artikel verkoopt snel, dus handel nu!

In een Notendop

Deze unisex-beanie kan worden gecombineerd met elke look.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Groupon biedt deze “beanie” aan, gedistribueerd door Bellap Ltd

  • Gebreide muts
  • Kleuren: grijs, zwart en bruin
  • Maat: 28 cm
  • Materiaal: 70% katoen en 30% polyester

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs.Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij Bellap Ltd., die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Bellap van 20-09-2021.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door Bellap Ltd.. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: harry@bellap.co.uk. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: Unit 1, Brookfield Farm Industrial Estate Crowthorne, Berkshire RG40 3BU GB..

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.