1, 2, 3 of 5 unisex kokersjaals

Unisex kokersjaal

€ 9,95
€ 5,58
44% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze zachte en lichtgewicht sjaals zijn gemakkelijk om te dragen rond de nek of over de mond en neus.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Groupon biedt deze sjaals aan, gedistribueerd door Global Fulfillment Ltd

  • Nek-, gezichts- en hoofdwarmer
  • Gemakkelijk te dragen
  • Zijdeachtig materiaal
  • Wasinstructies: handwas in koud water
  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: 25 x 41 cm

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs.Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij Global Fulfillment Ltd, die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Generis van 28-09-2021.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door Global Fulfillment Ltd. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: info@global-fulfillment.co.uk. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: 73 Francis RoadBirmingham, West Midlands B16 8SPGB..

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.