sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Topplantenshop

Kortingsbon van 40% op vaste planten op Topplantenshop.nl

Kies optie

In een Notendop

Groen is het nieuwe zwart; plant nu voordelig je tuin/terras/balkon vol vaste planten, want -de naam zegt het al- die komen elk jaar terug.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • 40% korting op vaste planten
  • €50,- minimale besteding
  • Inclusief bezorgkosten. (Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-)
  • Deal is geldig op het gehele assortiment
  • Geldig en bezorging in heel Nederland, ook op de Waddeneilanden
  • Levertijden zijn maximaal 3 werkdagen
  • Geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2022.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen, maar 1 groupon per bestelling te gebruiken (meer te koop als cadeau).
Meer info: alleen geldig bij een minimale besteding van €50,-. Inclusief bezorgkosten. Geldig en bezorging in heel Nederland, ook op de Waddeneilanden. Levertijden zijn maximaal 3 werkdagen. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties/kortingscodes.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Topplantenshop

Funfact: Nederland speelt een belangrijke rol in de wereldwijde Perennial Movement. Perennials zijn vaste planten. De (her)waardering van vaste planten in tuinontwerp is onderdeel van een groeiend besef dat tuinen een grote rol spelen in het vergroten van biodiversiteit. Iedere tuin kan een klein natuurreservaatje zijn vol vogels, vlinders, bijen en bloemen. Topplantenshop maakt het je héél makkelijk om dit ook in jouw tuin te doen. Deze webshop kent een enorm aanbod in vaste planten. Je scrollt door het assortiment, waarbij iedere plant voorzien is van de informatie die je zoekt: hoogte, bloeitijd, dat werk. Een paar dagen later krijg je -ding-dong- de planten van je keuze bij je thuis afgeleverd in een milieuvriendelijke verpakking. Voor iedere soort tuin heeft Topplantenshop combinaties met borderbeplanting samengesteld die u per 1m2 of 2m2 kunt bestellen. Doordat u een uitgebreid beplantingsplan ontvangt het super eenvoudig om een prachtige border aan te leggen in uw tuin.