Geen nieuwe meldingen

Dagentree voor wellnessresort Veluwse Bron, naar keuze met lunchbuffet of dinerbuffet

Tot 38% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ervaar een dag lang de lome luxe van een landelijk bekend wellnessparadijs met meer dan 9.000 m2 aan weldadige wellnessfaciliteiten.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
I
I.H.TOP REVIEWER
7 beoordelingen6 beoordelingen
december 30, 2019
Prettige sauna. Ruim en rustig ook als het druk is
B
BiancaTOP REVIEWER
17 beoordelingen9 beoordelingen
december 3, 2019
Ik heb een heerlijke dag gehad
N
nikolaiTOP REVIEWER
8 beoordelingen8 beoordelingen
december 2, 2019
Alles is perfect!
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Een dagje naar de spa is haast net zo ontspannend als de eerste vier dagen die je alleen doorbrengt op een onbewoond eiland. Red jezelf van stress en oververmoeidheid bij de Veluwse Bron.

Kies uit 3 opties

 • € 19,95 voor dagentree voor 1 persoon (waarde € 32,50)
 • € 34,95 voor dagentree voor 1 persoon met lunchbuffet (waarde € 49,45)
 • € 36,95 voor dagentree voor 1 persoon met dinerbuffet (waarde € 55,45)

De Veluwse Bron biedt met al haar faciliteiten genoeg ontspanning om weer helemaal op te laden. Bepaal alleen nog even of je je een dag lang in de watten laat leggen met of zonder iets te eten - en wanneer je besluit je lijf ook van binnen te verwennen, bepaal dan alleen nog even of je ‘s middags of ‘s avonds een maaltijd wenst.

Bij dit wellnessresort kan je dagelijks, zonder extra kosten, deelnemen aan verschillende rituelen om je dagje wellness zo compleet mogelijk te maken. Geniet van een opgietsessie, klankschaalsessie en/of Banja ritueel. 

Opgietingen

Een opgieting is een aangenaam saunaritueel waarbij er water gemengd met etherische olie over de hete stenen wordt gegoten. Daarmee stijgt de gevoelstemperatuur in de sauna. De luchtvochtigheid stijgt met ruim 30% wat aanvoelt als een aangename prikkel op de huid en ook het zweten van het lichaam wordt extra bevorderd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Het lichaam wordt als het ware van binnenuit gereinigd.

Banja-ritueel

Extract van berkentakken wordt gebruikt om over hete stenen te gieten. Door te zwaaien met de berkentakken wordt de hete lucht en de natuurlijke geur van de berkentakken door de saunacabine verspreidt. Onder invloed van de Banja verbetert de bloedsomloop. Door het zweten worden afvalstoffen uit het lichaam gevoerd en worden talg- en zweetklieren gereinigd. In een kort tijdsbestek wordt de luchtvochtigheid omhoog gebracht wat zorgt voor een zeer aangename warmte.

Klankschaalsessie

Een vorm van innerlijke massage. Tijdens klankschaalsessies wordt gebruik gemaakt van meerdere klankschalen en andere akoestische instrumenten. Door middel van het aanslaan met een klopper van de klankschaal ontstaat er een klank met een ondertoon en boventonen. Deze klank wordt als zeer aangenaam en rustgevend ervaren. De subtiele en toch krachtige trillingen die worden voortgebracht raken de energiebanen (chakra’s) van ons lichaam en daardoor kan je lijf spanning loslaten en meer in balans komen.

Wellicht nodigt de weldadige ambiance van de Veluwse Bron ook uit tot het ervaren van een behandeling tijdens je Dagje Wellness. Je kan er onder meer kiezen voor de volgende behandelingen:

 • Hamam
 • Klassieke ontspanningsmassage
 • Rasul
 • Ayurvedische massage
 • Balinese massage
 • Facial Classic (ook voor mannen)
 • Sportmassage
 • Hotstone massage
 • Indiase hoofdmassage

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2017 op alle dagen van de week (m.u.v. 25 en 26 december 2016).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Bijkomende kosten: op maandag (badkledingdag) en vrijdag t/m zondag en tijdens de kerstvakantie van 24 december 2016 t/m 8 januari 2017 betaal je een toeslag van € 4,95 per persoon. De toeslag betaal je aan de balie bij de Veluwse Bron.
Reserveren: verplicht online op veluwsebron.nl/verzilveren, met gebruik van je groupon-code. Voor deze deal geldt per dag een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt, is annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: iedere maandag en elke laatste zondag van de maand is het badkledingdag. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Veluwse Bron

Tussen Zwolle en Apeldoorn, aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe, vind je aan een rustig meertje het uitgestrekte wellnessresort de Veluwse Bron. Op het ongeveer 9.000 m² ruime complex draait alles om rust en ontspanning, gezien de vele sauna’s en baden waar je gebruik van kan maken. Warm bijvoorbeeld eerst op in de lavendelsauna, om daarna af te koelen in het dompelbad, of neem een duik in het kruidenbad om daarna het Laconium te bezoeken, een sauna uit de Romeinse oudheid. Ook beschikt het resort over een groene tuin waarin je tot rust kan komen, een restaurant waar je de lekkere trek kan kalmeren en een loungebar met uitzicht op het meer.