Veluwse Bron: dag-entree voor dit wellnessresort tussen Apeldoorn en Zwolle

Resterende tijd beperkt!
Tot 56% korting.
Kies optie

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


De oplossing voor jezelf achterna hollen en op je tandvlees lopen is geruime tijd stil te staan in een wellnessresort. Geef jezelf over aan weldaad en rust bij de Veluwse Bron.

Kies uit twee opties

 • € 12,99 voor dagentree op dinsdag t/m donderdag excl. badkledingdagen (gem. waarde € 29,75)
 • € 18,99 voor dagentree op maandag en vrijdag t/m zondag incl. badkledingdagen (gem. waarde € 32,33)

De Veluwse Bron biedt met al haar faciliteiten genoeg ontspanning om weer helemaal op te laden. Bij dit wellnessresort kan je dagelijks (tegen betaling) deelnemen aan verschillende rituelen om je dagje wellness zo compleet mogelijk te maken.

Wellicht nodigt de weldadige ambiance van de Veluwse Bron uit tot het ervaren van een behandeling tijdens je dagje wellness. Je kan er onder meer een van de volgende behandelingen ervaren:

 • Rasul
 • Snoezelen
 • Rozenritueel
 • Hamam
 • Klassieke ontspanningsmassage
 • Ayurvedische massage
 • Facial Classic (ook voor mannen)
 • Hotstone-massage
 • Indiase hoofdmassage

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2019 op dinsdag t/m donderdag excl. badkledingdagen of maandag en vrijdag t/m zondag incl. badkledingdagen, afhankelijk van de gekozen optie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht van tevoren online via https://veluwsebron.nl/verzilveren met gebruik van je grouponcode.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: reserveer tijdig want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid. De minimumleeftijd voor een bezoek is 14 jaar. Personen tussen de 14 en 18 jaar mogen de Veluwse Bron alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Bij twijfel kan de receptionist naar legitimatie vragen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Veluwse Bron


Het uitgestrekte wellnessresort de Veluwse Bron ligt op een droomplek midden in de Veluwse natuur waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Op het ruim 9.000 m² ruime complex aan een imposant helder meer laaf je een hele dag lang aan hun weldadige wellnessfaciliteiten. Het toegankelijke wellnessparadijs met de luxe uitstraling beschikt over een grote tuin met vele baden, zoutwaterbad, sauna’s en een compleet saunadorp en is er dagelijks een groot aanbod aan opgietingen en klankschaalsessies.

Veluwse Bron

Spa, Dayspa
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.