Geen nieuwe meldingen

Venus Laser & Huidkliniek

2 locaties

1, 3 of 5 microdermabrasie-behandelingen bij Venus Laser & Huidkliniek

Kies optie

In een Notendop

Door het slijpen van de huid gaat deze er schoon en fris uitzien.

Over deze deal

Tenzij je The Silver Surfer of een vampier uit de Twilight-saga bent, verliest je huid door de jaren heen haar glans. Door een microdermabrasie-behandeling ziet je huid er weer stralend uit, en jij eeuwig jong.

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor 1 microdermabrasie-behandeling (waarde € 75)
  • € 79,99 voor 3 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 225)
  • € 119,99 voor 5 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 375)

Microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid door middel van speciale aluminiumoxidekristallen. Het slijpen gebeurt onder vacuüm, waardoor de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd wordt en nieuwe, jonge cellen zichtbaar worden. Microdermabrasie zorgt ervoor dat de huid een langdurig schoon en fris uiterlijk krijgt. Het is misschien een beetje valsspelen, maar je huid is in 1 of 2 klappen weer zo goed als nieuw. Microdermabrasie werkt bij acne, littekens, donkere kringen en verslapping, pigmentstoringen, dode huidcellen, cellulitis en striae, lijntjes en rimpels en verstopte poriën. Verder reinigt het de huid, verbetert de bloedcirculatie, egaliseert de huidskleur en zorgt het voor verjonging van de huid, zo garandeert Venus Laser & Huidkliniek.

Venus Laser & Huidkliniek


Eigenaresse Leilema Sekandari van de Venus Laser en Huidkliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Ze heeft hard aan de weg getimmerd, want inmiddels telt de praktijk drie vestigingen. Voordat ze de kliniek begon, heeft ze een hbo-opleiding Huidtherapie gevolgd.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0658 969 534, o.v.v. Groupon.
Meer info: een behandeling duurt 30 minuten. Alleen geldig voor nieuwe klanten van Venus Laser & Huidkliniek. Geldig voor de vestiging Moermond 9 in Amsterdam. Voor kopers die hun groupon vóór 17 oktober 2014 gekocht hebben, is de deal ook geldig voor de vestiging Spaceshuttle 6E in Amersfoort. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Venus Laser & Huidkliniek