Geen nieuwe meldingen

Verhuis Voordelig

4-8 uur verhuizen incl. transport met twee verhuizers bij Verhuis Voordelig

Kies optie

In een Notendop

Laat je 100-delige boekencollectie inpakken door twee sterke verhuizers, terwijl jij je richt op de inrichting van je nieuwe woning.

Over deze deal

Net als bij een harttransplantatie of het koken van een 9-gangendiner voor een groep van 30 man geldt ook voor het verhuizen van je spullen: het gaat een stuk beter wanneer je het aan professionals overlaat. Doe je voordeel met de ‘met hart & ziel’-verhuisservice van Verhuis Voordelig.

Kies uit 3 opties

  • € 139 voor 4 uren verhuisservice incl. transport met 2 verhuizers (waarde € 700)
  • € 199 voor 6 uren verhuisservice incl. transport met 2 verhuizers (waarde € 1.050)
  • € 259 voor 8 uren verhuisservice incl. transport met 2 verhuizers (waarde € 1.400)

Wanneer je voor verhuizen tijd en handen tekort komt, doe je een beroep op Verhuis Voordelig. Zij pakken de dozen in, (de)monteren kasten en andere zaken en vervoeren ze vervolgens naar je nieuwe casa. En eenmaal daar aangekomen, sluiten ze wat aangesloten moet worden ook weer aan. Scheelt weer. Kan jij je richten op bijvoorbeeld het interieur van je nieuwe woning. Of die cursus Managementvaardigheden. Anyway, je houdt zeeën van tijd over dankzij deze verhuisservice.

Bereken met de handige m3-calculator hoe veel m3 aan spullen je nu eigenlijk gaat verhuizen. Dan weet je hoe veel ritjes er nodig zijn om alles over te brengen. Verhuis Voordelig verhuist in heel Nederland, behalve van en naar de Waddeneilanden.

Extra mogelijkheden

  • Extra verhuizer: € 20 per uur
  • Huur van verhuisdozen: € 1,50 per doos + € 1 borg
  • Verhuislift: € 90 per uur

Toeslagen

  • Verhuizen op zaterdag: + 20% van de groupon-prijs
  • Verhuizen op zon- en feestdagen: + 50% van de groupon-prijs
  • Eventuele parkeerkosten
  • Overschrijding van de uren op je groupon: € 30 per kwartier

Voor eventuele extra kosten krijg je een factuur van Verhuis Voordelig.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week, zowel overdag als 's avonds. Geldig in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken.
Bijkomende kosten: bij maximaal 90 kilometer afstand vanaf de dichtstbijzijnde locatie van Verhuis Voordelig betaal je niks extra. Voor elke kilometer méér betaal je een toeslag van € 0,19. Verhuis Voordelig zit in Alkmaar, Amsterdam, Den Bosch, Enschede, Hoogeveen, Rotterdam en Utrecht. Vraag voor de zekerheid bij het reserveren of een toeslag van toepassing is. Er geldt een toeslag van 20% van de groupon-prijs voor verhuizen op zaterdag en 50% voor verhuizen op zon- en feestdagen. Eventuele parkeerkosten zijn voor jou. Bij overschrijding van de uren op je groupon betaal je € 30 per kwartier.
Reserveren: verplicht minimaal 7 dagen van tevoren telefonisch op 0704 300 970, o.v.v. Groupon. Vraag naar de beschikbaarheid voordat je je groupon koopt.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je bent 100% verzekerd voor schade door personeel of transport. Extra mogelijkheden: een extra verhuizer voor € 20 per uur, een verhuislift voor € 90 per uur en huur van verhuisdozen voor € 1,50 per doos en € 1 borg. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Verhuis Voordelig

Bij Verhuis Voordelig vinden ze het belangrijk dat jij tevreden bent over de gang van zaken. Wil je dat er extra zorgvuldig wordt omgegaan met jouw glazen olifanten? No problemo, bij Verhuis Voordelig houden ze rekening met jouw specifieke wensen.