Geen nieuwe meldingen

Jan van Galenstraat 402, Amsterdam

A'dam: 12 motorrijlessen + AVD-examen, naar keuze + AVB-examen bij Verkeersschool Compleet voor een beginnende leerling

Kies optie

In een Notendop

Zet de eerste stappen naar de vrijheid van rondtoeren op de motor met motorrijlessen van 60 minuten en een praktijkexamen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Alleen motorrijders weten waarom honden altijd hun hoofd uit het autoraam steken en insecten op de vooruit de gelukkigste beestjes op aarde zijn. Voel de wind in je gezicht met motorrijlessen bij Verkeersschool Compleet.

Kies uit 4 opties

  • € 299 voor 10 motorrijlessen incl. een AVD-examen voor een beginnende leerling (waarde € 690)
  • € 319 voor 10 motorrijlessen incl. een AVD- en een AVB-examen voor een beginnende leerling (waarde € 749)

  • € 319 voor 12 motorrijlessen incl. een AVD-examen voor een beginnende leerling (waarde € 780)
  • € 349 voor 12 motorrijlessen incl. een AVD- en een AVB-examen voor een beginnende leerling (waarde € 839)

Voordat je ‘het gevoel’ van motorrijden kan ervaren werk je eerst nog aan het gevoel van motorbeheersing. Een les duurt 60 minuten en je lest in blokken van 90 of 120 minuten zodat je nog sneller richting je rijbewijs racet. Het pakket van 10 lessen is verdeeld in 5 lessen voor het AVB-examen en 5 lessen voor het AVD-examen. Mocht je behoefte hebben aan meer lessen, dan is het ook mogelijk om 6 lessen voor beide examens te volgen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week, ook 's avonds.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief theorie-examen à € 31,25 en Eigen Verklaring. Bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl
Reserveren: verplicht telefonisch op 0638 575 666, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt je les.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen voor beginnende leerlingen. Het AVD- en/of AVB-examen is alleen geldig i.c.m. een volledige rijopleiding bij Verkeersschool Compleet. Je instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Je groupon is niet overdraagbaar. Inclusief motorhuur tijdens het examen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Één les duurt 60 minuten, er wordt gelest in blokken van 90 of 120 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Verkeersschool Compleet

Bij Verkeersschool Compleet kan je terecht voor zowel auto- als motorrrijlessen. De enthousiaste instructeurs doen er alles aan om je zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen zodat je veilig de weg op kan. Verkeersschool Compleet geeft les in Amsterdam en het is mogelijk om op elke dag van de week (dus ook het weekend) en 's avonds te lessen.