Geen nieuwe meldingen
Tot 54% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat die pins zien wie de baas is en veeg ze genadeloos van de baan tijdens een bowlsessie van 2 uur inclusief 10 stuks bittergarnituur.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
I
Irmien
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 9, 2019
Goed, alleen zou de qrcode die je nodig hebt van groupon beter in een email toegestuurd kunnen worden.
N
Nancy
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 16, 2019
We zijn netjes te woord gestaan
B
Bert
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 3, 2019
Prettige locatie en vriendelijke crew!
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Net als bij de strijd om de laatste bitterbal moet je tijdens een potje bowlen een strakke oog-hand-coördinatie hebben, je tegenstanders goed in de gaten houden én op het juiste moment toeslaan. Strike once again met een potje bowlen incl. bittergarnituur bij Vier Hoog Breda.

De deal

  • € 22,99 voor twee uur bowlen met max.6 pers., incl. bittergarnituur (waarde € 51)

Laat die pins zien wie de baas is en veeg ze genadeloos van de baan tijdens een bowl-sessie van 2 uur. Ga met max. 6 personen de strijd aan, maar vergeet ook de onderlinge wedstrijd niet. Hoe minder pins je laat staan, hoe meer punten je krijgt en hoe meer recht je hebt op dat welverdiende bittergarnituur. Jullie krijgen een deluxe schaal met 6 stuks tussen het spelen door. En met wat krachtvoer achter de kiezen wordt ronde twee opnieuw een spannende match.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 maart t/m 31 augustus 2019 op dinsdag de hele dag, woensdag vanaf 18.00 uur, donderdag de hele dag en vrijdag tot 18.00 uur (m.u.v. voorjaarsvakantie Zuid-Nederland, meivakantie en feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren uitsluitend online via https://www.vierhoogbreda.nl/deals o.v.v. Groupon. Reserveringen via de telefoon worden niet aangenomen.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren telefonisch via 076 763 3888, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Maximaal 6 personen per reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Vier Hoog Breda

Bij deze flitsende evenementenlocatie in Breda zit je goed voor een teamuitje, familiefeestje, verjaardagsviering of gewoon voor zomaar een middag of avond fun met je vrienden. Want waar het strakke, moderne interieur door alle gekleurde lichten al een feest is om naar te kijken, zijn hier ook nog feestelijke activiteiten om te doen. Met zowel escaperooms als bowlen en lasergamen op het programma, biedt Vier Hoog Breda vertier voor diverse gelegenheden en gezelschappen. Arrangementen op maat zijn er te boeken voor wanneer je hier bijvoorbeeld een compleet personeelsuitje of kinderfeestje wil organiseren. En dit kan je zo relaxt of actief maken als je zelf wil. Denk bijvoorbeeld aan tafelgrillen, een high wine/beer/tea, cocktails of een film vóór of na een van de groepsactiviteiten.

Facebook Instagram

Vier Hoog Breda

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Bowlen, Sport of buitenactiviteit