sluit
Gebruik code SALON25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

De Broeders Brasserie

Dokter Ruttenpark 6, Sterksel

4-gangendiner van de chef bij De Broeders Brasserie in Sterksel

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je een avond culinair verrassen door de chef op een unieke locatie tussen de Brabantse Kloostervelden.

Over deze deal

  • 4-gangendiner van de chef
  • Voor 1-4 personen

  • Op een bijzondere locatie, in een voormalig klooster
  • Schuif aan en laat je verrassen door de chef
  • Je kan vooraf eventuele allergieën en/of dieetwensen doorgeven
  • De brasserie is alleen op vrijdag, zaterdag en zondag geopend

De invulling van dit 4-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op vrijdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 6 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 6 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over De Broeders Brasserie

In het Klooster van Providentia, wat wij tegenwoordig kennen als de nieuwe woonwijk Kloostervelden in Sterksel, hebben de broeders van den heilige Joseph jarenlang zorg gedragen voor mannen met epilepsie. In 1990 heeft de laatste broeder de kloosterdeur achter zich dichtgetrokken, en kwam de zorg terecht bij Kempenhaeghe. Om hen te herdenken opende in 2017 Brasserie De Broeders haar deuren. Naast een brasserie vind je er nu onder andere een kookstudio, vergaderzalen en een winkel. In de brasserie kan je je laten verrassen door de creativiteit van de chef of je kiest zelf de gerechten van de menukaart. Voor de kleinere eters mag je er ook voor kiezen om van elk gerecht een halve portie te nemen.