sluit
Local HP

Vitamines.com

Waardebon van € 15 of € 20 voor Vitamines.com

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 29-1.
Code toepassen

In een Notendop

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk; help het lichaam een handje mee door te zorgen dat je geen vitamines tekort komt.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Waardebon Vitamines.com

  • Geldig op het gehele assortiment

  • Kies uit vitaminepillen, mineralen, supplementen, collageen en eiwitten

  • De supplementen in de webshop van Vitamines.com zijn van Nederlandse oorsprong

  • Op de waardebon van € 15 is een minimale besteding van € 25 van toepassing

  • Op de waardebon van € 20 is een minimale besteding van € 30 van toepassing

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2023.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar maximaal 4 te koop als kado.
Hoe je groupon te gebruiken: online inwisselen op Vitamines.com, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Minimale bestelwaarde: Voor de waardebon van € 15 dient de minimale bestelwaarde € 25 te zijn. Voor de waardebon van € 20 dient de minimale bestelwaarde € 30 te zijn.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten van € 4,95 per bestelling (online te betalen aan Vitamines.com). Bij een bestelling vanaf € 40 zijn er geen verzendkosten
Levering: binnen circa 2 a 3 werkdagen.
Meer info: geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Niet geldig i.c.m. andere acties/kortingscodes. Producten met korting zijn uitgesloten van deze Groupon deal. Je product wordt geleverd door Vitamines.com. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Vitamines.com, via e-mail op support@vitamines.com of telefonisch op 0203 086 875 o.v.v. Groupon.

Over Vitamines.com

Bij Vitamines.com weten ze dat het ene supplement soms veel beter werkt dan de andere. De specialisten van Vitamines.com reviewen daarom eerst ieder supplement in de webshop. Hierbij wordt vooral gelet op de ‘biologische beschikbaarheid’ van supplementen. Vaak is het namelijk zo dat hoe hoger de biologische beschikbaarheid is, hoe beter opneembaar het is. Dit is echter niet altijd het geval, daarom worden ook varianten aangeboden. De beste supplementen komen volgens Vitamine.com uit een combinatie van orthomoleculaire wetenschap en de traditionele Chinese geneeskunde. De geneeskunde uit China richt zich op specifieke nutriënten beter samen te laten werken om zo elkaar aan te sterken. Daarnaast zijn de supplementen in de webshop van Vitamines.com van Nederlandse oorsprong en voldoen aan de minimale vereiste dat zij HACCP gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat alle producenten zo veilig mogelijk werken volgens een voedselveiligplan voor alle vitamines en supplementen.