sluit
TTD Launch

Sky Service Netherlands - KEY NL

De Zanden 55, Teuge

Zelf vliegen met een Cessna tijdens een vliegbeleving van 45 of 70 minuten via Sky Service Netherlands

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DEAL. Eindigt 6-6.
Code toepassen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Tijdens de vliegbelevingen vlieg je je respectievelijk 30 of 50 min. zelf (motor aan/uit) en ze zijn incl. certificaat en verzekeringen

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Ervaar Nederland vanuit de lucht
  • En leer zelf alle ins en outs van het vliegen
  • Met een Cessna 172
  • Vanuit vliegveld Teuge
  • De vlieglessen waaraan je met deze deal deelneemt duren in totaal 45 of 70 minuten waarvan je respectievelijk 30 of 50 min. zelf vliegt (motor aan/uit)
  • De vliegbeleving is inclusief een korte briefing, een luchtdoopcertificaat en een compleet verzekeringspakket waaronder een WA- en een ongevallenverzekering

Deal-Voorwaarden

De voucher is geldig voor 1 persoon, maximaal 95 kg. Reserveren verplicht online op http://www.skyboeking.nl/. 12 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Open van woensdag tot en met zondag en erkende feestdagen. Annuleren kosten € 20, ongeacht hoe lang van tevoren de annulering na de reservering wordt gedaan. Neem je afgedrukt Groupon mee. Reserveren op basis van beschikbaarheid. Het meevliegen van passagiers is mogelijk, wanneer je met z'n tweeën of drieën gaat vliegen (de piloot telt niet mee) mogen jullie niet zwaarder zijn dan totaal 225 kg. De stoelbelasting per passagiers is maximaal 125 kg. De kosten voor het meenemen van een extra passagier is bij de vluchtbeleving van 45 minuten € 25,00 per persoon, bij de vluchtbeleving van 70 minuten € 35 per persoon. De weekend toeslag is € 12,50 per persoon bij beide belevingen. Per ticket wordt er op de vluchtdatum € 18 milieu toeslag in rekening gebracht. De toeslagen dienen op de vluchtdag te worden voldaan. Maximaal 10 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Sky Service Netherlands

Sky Service Netherlands is een vliegbedrijf met 40 jaar ervaring in de General Aviation (kleine luchtvaart). Sky Service Netherlands is een betrouwbare partner voor luchtreclamevluchten, vlieglessen als kadobon, rondvluchten, bedrijfsfeesten, incentives, zakenvluchten - taxivluchten, helikoptervluchten, zeppelinreclame/inflatables/spandoeken, milieu-inspectievluchten en brandweerpatrouillevluchten, foto- en filmvluchten, droppingen, parachutistendemo’s en vliegopleidingen. Voor de vluchten die Sky Service uitvoert met passagiers voldoet het aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden. De activiteiten die ze verzorgen zijn veelzijdig te noemen en de uitgangspunten helder: veiligheid, kwaliteit en service staan voorop.