Geen nieuwe meldingen

Artemisweg 145c, Lelystad

VR Experience naar keuze voor 1-12 personen van één uur in Lelystad

Tot 49% korting.
Kies optie

In een Notendop

Zet een Virtual Reality-bril op en ontdek nieuwe (virtuele) werelden waarin je tegen zombies vecht of gaat racen tegen je vrienden.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor een VR Experience van één uur voor 1-4 personen - incl. 2 brillen (waarde € 79,95)
  • € 79,99 voor een VR Experience van één uur voor 5-12 personen - incl. 3 brillen (waarde € 99,95)

Het leven is een stuk rooskleuriger door een roze bril, maar de wereld door een VR-bril bekijken is misschien nog wel indrukwekkender. Bij VR Experience in Lelystad stap je met deze VR deal voor 60 minuten uit de realiteit en in de wereld van bijvoorbeeld virtual reality met zombies of autoracen. Altijd de wereld al eens als een ware superheld willen behoeden van de ondoden? Of als een heuse autocoureur je vrienden het brandende rubber van je achterwielen laten ruiken? Bij VR Experience worden dromen in die zin voor een uur lang werkelijkheid, althans als je in de digitale wereld wel een beetje talent blijkt te hebben. Kies uit de volgende VR-Experience de ervaring naar wens.

  • Zombie Survival-Experience 
  • Avonturen-Experience 
  • Familie-Expierence 
  • Horror-Expierence 
  • Dikke Shooter-Experience 
  • Race-Expierence (alleen 2 personen mogelijk)

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via https://vrexperiencelelystad.nl/reserveren/, met gebruik van je grouponcode.
Annuleren: niet mogelijk.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over VR Experience Lelystad

Bij VR Experience Lelystad heb je de kans om rond te lopen in een compleet andere wereld. In plaats van in Lelystad bevind je je bijvoorbeeld op een heftig slagveld, in de ruimte, in een snelle racewagen, op een tennisbaan, balancerend op de rand van een hoog gebouw, in een griezelig spookhuis, tussen de zombies of gewoon in het Loch Ness om een gezellig baantje te trekken met het grote monster. Per experience is er één bril aanwezig, wat betekent dat één persoon de bril op heeft en de rest een hilarische show aanschouwt van hun vriend, collega of schoonmoeder die verdwaalt in de VR-wereld. Er zijn ervaringen voor elke leeftijd, maar VR Experience Lelystad raadt aan om de kleintjes pas vanaf 7 jaar oud mee te nemen - ook omdat de bril simpelweg te groot kan zijn voor jonge kids. Laat je meevoeren tijdens een unieke ervaring en daag jezelf uit om met beide benen op de Lelystadse grond te blijven staan.

VR Experience Lelystad

Plezier of vrije tijd