Geen nieuwe meldingen

Grote Woerdlaan 38, Naaldwijk

Watertuin: onbeperkt ontbijtbuffet incl. drankjes bij De Watertuin in Naaldwijk, vanaf 2 pers.

Tot 38% korting.
Kies optie

In een Notendop

Onbeperkt genieten is voor de één een levensdoel en voor de ander de omschrijving van de ideale ontbijtdeal.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

  • 2,5 uur onbeperkt ontbijten incl. drankjes
  • Uitgebreid ontbijt in de vorm van een buffet
  • Je hebt t/m 30 november 2019 de tijd om langs te komen en te genieten

  • Bestaat onder meer uit meerdere soorten broden, croissants, zoete broodjes, muesli, yoghurt
  • En heerlijk vers fruit, salades, zoet en hartig beleg, warm beleg zoals gebakken eieren, worstjes, bacon, minigebakjes

  • Een ontbijt is natuurlijk niet compleet zonder koffie, thee en vers geperste jus d’orange, daarom kan je ook daarvan onbeperkt genieten

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 november 2019 op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 1 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Reserveren kan vanaf 9.00 uur. Ontbijten is mogelijk tot 11.30 uur. Verspilling wordt niet gewaardeerd, per niet-geconsumeerd item (eten of drinken) betaal je € 2. Het is niet mogelijk om meer personen bij te boeken. Alleen reserveren met het aantal personen dat overeenkomt met de aangeschafte groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Watertuin Naaldwijk

Om smakelijke wereldwonderen te ervaren is een privévliegtuig ontzettend handig, maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Diverse snelwegen en het openbaar vervoer in Zuid-Holland bijvoorbeeld. Die brengen je namelijk vrij eenvoudig naar Bergen op Zoom, Schiedam, Naaldwijk en Hendrik Ido Ambacht, waar wereldrestaurant Watertuin is gevestigd.

Deze ruim opgezette en sfeervolle restaurants hebben een industriële uitstraling met een open, licht en natuurlijk karakter. En, belangrijker nog: ze herbergen meerdere traditionele keukens onder één dak. Aan elk type ontdekkingsreiziger - de omnivoor, de carnivoor en de herbivoor - is gedacht, dus voor iedereen is er wel een plekje te vinden in deze nieuwe wereld. En de 'minivoor' wordt ook zeker niet vergeten met een speelparadijs en een dessertbuffet met diverse soorten fruit, ijs en o.a. een chocoladefontein. Naast Italiaanse 'gelati' vind je er zoal de klassieke Franse keuken, Japanse specialiteiten, Aziatische wokgerechten en typisch Zuid-Amerikaans vlees van de barbecue. En door het 'all-in'-principe kan je op een wel heel smakelijke manier onbeperkt blijven reizen en ontdekken. Zo creëer je al wandelend je eigen culinaire wereldreis.

Facebook Instagram Twitter

Watertuin Naaldwijk

Restaurant