sluit
Gebruik code LOKAAL25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Laweijstraat 20, Haulerwijk

1 of 3 ontspanningsmassages of sportmassages van 60 minuten bij Wegman Massage in Haulerwijk

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Geef je over aan de kundige handen van de masseur om jouw lichaam in ontspannende staat te brengen of spierspanning te verlichten.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
J
Jannechien
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 11, 2022
Hele fijne, goede en ontspannende massage!

Over deze deal

  • 1 of 3 massages naar keuze
  • De massages duren ieder 60 minuten
  • Je kan kiezen uit twee opties:
    • Ontspanningsmassage
    • Sportmassage
  • Beide massages hebben als doel je lekker in je vel te laten zitten
  • De ontspanningsmassage kan een rustgevende werking hebben op lichaam en geest, waardoor stress plaats maakt voor rust
  • En de sportmassage kan blessures helpen voorkomen of juist de spieren achteraf verlichten, voor of na sportieve inspanning

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop. Na je eerste massage heb je nog 4 maanden de tijd om de overige massages op te maken. Geldig op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). In overleg ook mogelijk in de avond.
Aankoop: maximaal 3 behandelingen per persoon. De optie voor 3 behandelingen is dus maximaal één keer te kopen en de optie voor 1 behandeling is drie keer te kopen.
Reserveren: verplicht telefonisch of via WhatsApp op 0645 368 338, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wegman Massage

Dat Jasper goed met z'n handen is, blijkt wel uit het feit dat hij jaren in de metaalsector gewerkt heeft. Ondanks het feit dat hij handig in zijn werk was, was dit niet het vak waar hij écht vrolijk van werd en daarom heeft hij het roer omgegooid en zich laten omscholen tot masseur. In zijn praktijk Wegman Massage in Haulerwijk past hij zijn twee gouden handen tegenwoordig toe op de massagetafel, waar hij dagelijks - o.a. met ontspanningsmassages en sportmassages - klaar staat om zijn klanten zich lekker in hun vel te laten voelen.