sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Wellnessresort De Zwaluwhoeve - NL Key

Zuiderzeestraatweg 108, Hierden

Ontdek de vernieuwde Zwaluwhoeve (voor een ultieme wellnessbeleving)

Kies optie

In een Notendop

Maak kennis met de vernieuwde Zwaluwhoeve met nieuwe faciliteiten, nieuwe sauna’s, meer behandelingen en een verbeterd culinair aanbod.

Over deze deal

Zodra je nog maar net bent binnengestapt in de vernieuwde Zwaluwhoeve, weet je eigenlijk al dat je een hele dag vol ontspanning in ‘t verschiet hebt: je rust uit en zuivert je lichaam en geest, zowel met warme als koude baden, sauna’s, een tuin, relaxruimtes en veel meer. Ervaar hoe het is om écht eventjes weg te zijn en trakteer jezelf op een gouden wellnessdag.

Kies uit de volgende opties


 • € 14,95 voor toegang voor 1 persoon (waarde € 29,95)
 • € 29 voor toegang voor 2 personen (waarde € 59,90)

De Zwaluwhoeve biedt je een ultieme wellnessbeleving in het pas vernieuwde wellnesscentrum. Je mag je dag helemaal zelf invullen. Het aanbod aan sauna’s, baden en andere faciliteiten is werkelijk gigantisch, en je hebt ze allemaal tot je beschikking. Ga er maar even lekker voor zitten en neem je tijd om alvast te bekijken wat je allemaal wil gaan doen tijdens jóuw dag vol luxe, ontspanning en rust en onbeperkt gebruik van doucheproducten en scrubzout:

 • Baden: Whirlpools, verwarmd buitenzwembad, kruidenbad, hot tub en dompelbad

 • Sauna’s: panoramasauna, infraroodsauna, boomgaard, lichttherapiesauna, kelosauna, rozensauna, lavendelsauna, tepidarium, muzieksauna, caldarium, zoutsteensauna, Thuja sauna, Finse stiltesauna, Turks stoombad, sandelhoutsauna

 • Afkoelgelegenheden: koude douches, dompelbad, ijsgrot met crunched ice

 • Kuurtuin: in een tuin van 50.000 m2 rust je uit tussen rustieke vijvertjes en ligweides met comfortabele ligbedden. Er is ook een scrubruimte midden in de tuin en een buitenbar waar je verfrissende drankjes kan krijgen bij mooi weer.

 • Rustruimtes: heerlijke loungesofa’s waarin je ontspant bij een zacht muziekje. Er zijn verschillende relaxruimtes: ‘t Voorhuys, Danny’s Place, Zoete verleiding en Luiting

 • Opgietrituelen: er zijn zes Löyly-opgietingen per dag. Die vinden plaats in de opgietsauna in de sfeervolle tuin. Er wordt gebruikgemaakt van water met geurende oliën, dat op hete stenen wordt gegoten. Een unieke ontspannende ervaring voor je lichaam en geest.

Wanneer je op een zaterdag wil ontspannen of op een dag waarop je met badkleding de sauna ingaat, geldt er een toeslag van € 3,95. Als je een badjas, handdoeken wil huren of slippers wil kopen, zijn dit de prijzen:

 • Huur badjas: € 7,50
 • Huur handdoeken: € 7,50
 • Aankoop slippers: € 6,95

Wellnessresort de Zwaluwhoeve


Bij Wellnessresort de Zwaluwhoeve in Hierden, nabij Harderwijk, ontspan je te midden van de Veluwse natuur. Het centrum is volledig vernieuwd. Wat betekent dat je er nog meer wellnessbeleving vindt dan eerst, met fonkelnieuwe faciliteiten, vriendelijke gastvrouwen en een breed aanbod van verkwikkende beautybehandelingen en arrangementen. Ook aan het culinaire aanbod werd gesleuteld, want een dag ontspannen is niet compleet zonder een heerlijke maaltijd. Nu kan je je wellnessdag combineren met een romantisch etentje of gaan voor het uitgebreide lunch- of dinerbuffet.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2015 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 4 groupons per persoon te koop en te gebruiken. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Bijkomende kosten: er geldt een toeslag van € 3,95 op zaterdag en op dagen dat badkleding verplicht is, dit bedrag betaal je rechtstreeks aan De Zwaluwhoeve.
Reserveren: verplicht online op http://zwaluwhoeve.nl/groupon14, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: dinsdag is badkledingdag voor dames en heren. Vanaf november 2014 zal er een extra badkledingdag zijn op de eerste zondag van iedere maand. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wellnessresort De Zwaluwhoeve - NL Key