Geen nieuwe meldingen

Wijnvoordeel: Familie Pos-wijnpakketten uit de webshop, inclusief verzending

Tot 26% korting.
Kies optie

In een Notendop

Vier een feestje met een Wijnvoordeel-pakket rode, witte en bubbelende wijnen van de Familie Pos.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als een traditionele bruid is goede wijn sierlijk, heeft het een mooi bouquet en laat het zich van de beste kant zien bij het walsen. Geef het jawoord aan een pakket Familie Pos-wijnen.

Kies uit twee opties

  • € 38 voor het “Familie Pos Proefpakket” (waarde € 47,95)
  • € 44 voor het “Wijnpakket Pos Collectie” (waarde € 59,99)

Wijnen van Pos zijn de kinderen uit een geslaagd Chileens-Nederlands huwelijk: de familie Pos verruilde de Lage Landen voor Chili om vanuit daar wijn te importeren. En als je eenmaal hebt geproefd van de verschillende soorten wijnen van Pos blijf je ze vast trouw.

Inhoud Familie Pos Proefpakket:

  • 2x POS Sparkling Wine Brut
  • 2x POS Chardonnay-Sauvignon Blanc
  • 2x POS Cabernet Sauvignon-Merlot

Inhoud Wijnpakket Pos Collectie:

  • 1x POS Sparkling Wine Brut
  • 2x POS Merlot
  • 2x POS Sauvignon Blanc

Geleverd in een giftbox.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2020.
Aankoop: Je mag zoveel groupons kopen als je wilt
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail. Bestellen doe je op https://www.wijnvoordeel.nl/familie-pos-proefpakket voor het Familie Pos Proefpakket of https://www.wijnvoordeel.nl/wijnpakket-familie-pos-collection voor het Wijnpakket Pos Collectie. Vul je groupon-code in bij het afrekenen.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Geen restitutie mogelijk. Wijnvoordeel is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Wanneer de bestelling niet op voorraad is wordt er contact opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Afbeeldingen van flessen of etiketten kunnen afwijken. Minimumleeftijd: 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wijnvoordeel

Wijnvoordeel is een grootse online wijnwinkel met meer dan 400 wijnen in het assortiment. Ze bieden speciale wijnen uit beroemde wijnstreken van over de hele wereld. En die worden in de webshop overzichtelijk gecategoriseerd op afkomst, kleur, soort, top 10, prijs, pakketten, kado's en laatste dozen.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.