sluit
Gebruik code ERVAAR en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Derma Care by Samar

Voorsteven 112, Etten-leur

Wimperextensions one-by-one bij Derma Care by Samar in Etten-Leur

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code ERVAAR. Ends 27-9.
Code toepassen

In een Notendop

Doe je wimpers een make-over kado en loop de salon uit met meer volume in de shape van je natuurlijke wimpers.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
2 dagen geleden
Super vriendelijke same. Professionele sfeer en behandeling. Heeft kennis van haar vak en over all een hele fijne ervaring.

Over deze deal

  • Wimperextensions one-by-one
  • Naar keuze met bijvullen binnen 2 weken
  • Behoud de shape van je natuurlijke wimpers
  • Maar shape up wat betreft het volume

  • Ga voor natuurlijk volume met one-by-one, waar je natuurlijke wimperharen één voor één voorzien worden van een extensie

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig t/m 30 november 2022 op woensdag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon en meerdere als kado. Reserveren: minimaal 48 uur van tevoren via WhatsApp op 0624 991 434, o.v.v. Groupon.. Annuleren: minimaal 48u uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van groupon. Maximaal 1 groupon per persoon en meerdere als kado. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Derma Care by Samar

Derma Care by Samar in Etten-Leur is de salon van permanente make-up specialist Samar. Met oog voor detail weet zij al 5 jaar de natuurlijke schoonheid van haar klanten aan te scherpen met lipliner en microblading en shading van de wenkbrauwen. En om deze professioneel opgemaakte look kracht bij te zetten, kan je hier ook je gezicht laten epileren, je wimpers en wenkbrauwen laten verven en je wimpers extra volume geven met extensions. Oftewel: je loopt Derma Care by Samar binnen om de puntjes op de "i" zetten.