Geen nieuwe meldingen

Winkelcentrum woensel 292, Eindhoven

Drie uur lang all-you-can-eat & drink bij Woensel Wereldkeukens in Eindhoven-Noord

Kies optie

In een Notendop

Eet de klok drie keer rond met zoveel wereldse sushi, wok-, Big Green Egg- en Teppanyaki-gerechten als je op kan, met bier, wijn en fris.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Net als liefde is eten een eerste levensbehoefte, kent het geen grenzen en spreekt het een universele taal. Voel je aangetrokken tot onbeperkt eten en drinken bij Woensel Wereldkeukens.

Kies uit 3 opties

  • € 27,50 voor drie uur all you can eat & drink voor 1 persoon
  • € 54,50 voor drie uur all you can eat & drink voor 2 personen
  • € 108,50 voor drie uur all you can eat & drink voor 4 personen

Een keukenbrigade die bestaat uit chefs afkomstig uit alle windstreken betekent dat ieder zijn eigen specialiteiten uit de verschillende wereldkeukens meebrengt en dat proef je dan ook tijdens deze drie uur dineren. Van verse sushi tot pizzapunten en van dimsum tot tapas, alles in onbeperkte mate aanwezig voor jou om van te smullen. Net als de gerechten van de Teppanyaki-bakplaat en van de Big Green Egg trouwens.

Tijdens deze 3 uur heb je ook nog eens vrij de beschikking over bier, wijn, fris, koffie en thee. Sterke drank is tegen betaling verkrijgbaar. En je maakt de avond pas compleet als je als een kind in een snoepwinkel één enkele keer of meerdere malen langs het toetjesbuffet en de chocoladefontein bent geschuifeld. Op deze manier maak je een wereldreis langs de fijne plekjes op deze aardbol terwijl je met vrienden of familie aan het fantaseren bent over deze plaatsen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 maart t/m 31 augustus 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. De keuken sluit om 22.00 uur, hou daar rekening mee bij je reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Woensel Wereldkeukens

Geen tijd, geen geld, teveel moeite, allemaal redenen om niet de wereld over te reizen om verschillende culturen - en dan met name de diversiteit in traditionele keukens - te ervaren. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. In winkelcentrum Woensel, in het noorden van Eindhoven, is namelijk Woensel Wereldkeukens gevestigd. De naam doet het al vermoeden: zij brengen het sprankelende uit diverse wereld(se) keukens bij elkaar onder één dak. Ideaal dus om in enkele uren een culinaire wereldreis te maken terwijl je op één en dezelfde stoel blijft zitten.

Met tientallen gerechten afkomstig uit diverse wereldstreken valt er genoeg te proeven en ontdekken. Zo kan je er onder meer verse sushi, live-cooking wokgerechten, dimsums, oesters, sashimi, pizza's, tapas en salades krijgen. De meeste van deze gerechtjes kan je tot je nemen tijdens een lunch of wanneer je besluit het eten af te halen voor thuis op de bank. Maar om de wereld echt te leren kennen is het avontuur om een "all-you-can-eat"-arrangement te nemen bij Woensel Wereldkeukens, zodat je helemaal niets hoeft te missen.

Woensel Wereldkeukens

Restaurant, Avondje uit, Tickets & Evenementen, Kunst, theater en show