sluit
TTD Launch

Kernie´s Familiepark in Wunderland Kalkar

Griether Straße 110-120, Kalkar

Entreeticket voor Kernie´s Familiepark in Wunderland Kalkar incl. onbeperkt frietjes, softijs en frisdrank

Kies optie

In een Notendop

Maak er een actieve dag van met o.a. klimmen, racen en springen of laat een van de attracties je door de lucht of door het water voeren.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Entreeticket voor Kernie´s Familiepark in Wunderland Kalkar
 • Inclusief onbeperkt frietjes, softijs en frisdrank
 • Pret maken kan hier tot en met 30 oktober 2022
 • Het familiepark heeft veel activiteiten voor kids
 • En zelfs de allerkleinsten vermaken zich opperbest

 • Maak er een actieve dag van in Jungle Town
 • Of gooi je handen in de lucht in de achtbaan
 • Ga voor een spetterende rit in de wildwaterbaan
 • Houd je vast in een duizelingwekkende Tea Cup
 • En zweef door de lucht in een Flying Elephant
 • Om maar wat te noemen van de vele activiteiten

Deal-Voorwaarden

Verplicht online reserveren op https://www.wunderlandkalkar.eu/de/familienpark#/pick-your-place. Bekijk de actuele openingstijdenhier. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig vanaf 9 april 2022 t/m 30/10/2022. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 39 groupon(s) te koop als cadeau. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Kernie´s Familiepark in Wunderland Kalkar

Een nooit in gebruik genomen kerncentrale omtoveren tot attractiepark - dat was het idee van de Nederlander Hennie van der Most. In 1995 kocht hij het complex rondom de kerncentrale 'Schneller Brüter', net over de grens bij Arnhem en Nijmegen, om er een verbluffend pretpark annex hotel- en vergadercentrum te realiseren. Inmiddels kunnen groot en klein los in het park met meer dan 40 attracties. Bij Kernie´s Familiepark in Wunderland Kalkar kunnen kids schreeuwen in Echoland, klauteren op de klimwand, hoge sprongen maken op de springkussens, dartelen in Jungle Town en onbeperkt smullen van frietjes en softijs met onbeperkt frisdrank er bij. En voor als je even pauze wil nemen van alle actieve bezigheden in dit Duitse familiepark, kan je ook neerploffen in een van de spannende attracties. Neem o.a. plaats in een van de mandjes als deelnemer aan een Balloon Race, maak een spetterende rit in de wildwaterbaan, vlieg de lucht in in een Flying Elephant, houd je vast in een duizelingwekkende Tea Cup, bekijk het park van bovenaf in het reuzenrad en gooi je handen in de lucht in de achtbaan.