Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Ouderkerkerlaan 15, Amstelveen

Ontspanningsmassage van 45 of 75 min. bij YogaAmstelveen

Kies optie

In een Notendop

Geef je lijf over aan de handen van de masseur en laat deze je helpen lichaam en geest in ontspannende staat te brengen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Het enige wat nodig is om even - lichamelijk en geestelijk - te ontsnappen aan de massa, is er de letters ‘g’ en ‘e’ aan vast te plakken. Ervaar het bevrijdende gevoel van een ontspanningsmassage van 45 of 75 minuten bij YogaAmstelveen.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een ontspanningsmassage van 45 min. (waarde € 40)
  • € 34,99 voor een ontspanningsmassage van 75 min. (waarde € 70)

Neem plaats op de massagetafel en laat de masseur jouw lijf tot ontspanning brengen. De massage heeft als doel de doorbloeding van je bindweefsel en de elasticiteit van je spieren te verbeteren. Door zacht te masseren kan je lichaam ontspannen en worden stressklachten aangepakt. Verder stimuleert de massage de afvoer van gifstoffen uit het lichaam. Ga voor een massage van drie kwartier of plak er lekker nog een half uur aan vast.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op reserveren.ya@gmail.com, o.v.v. Groupon. Nadat de e-mail is verstuurd, ontvang je een digitale agenda waarin je de massage kan inplannen.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Als je eerder een massage of yogales hebt gehad bij YogaAmstelveen is de voucher niet geldig. Neem je eigen handdoeken mee, deze zijn eventueel ook te huur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over YOGAAmstelveen

De gecertificeerde instructeurs van YOGAAmstelveen laten je graag genieten van allerlei verschillende massages in een veilige, warme omgeving. Je neemt plaats op de massagetafel voor een Ayurvedische massage of voor een ontspannings-, sport- of hotstone-massage. Allemaal met als doel energie aan te wakkeren en rust te vinden in ons drukke dagelijks leven. In de studio aan de Ouderkerkerlaan in Amstelveen worden bovendien lessen Pilates en Mindfulness gegeven én ben je aan het juiste adres voor bepaalde trainingen zoals "Movement class" en "Matwork mix".