Geen nieuwe meldingen

Develstein 100 C, Amsterdam

Ontdek de Caribische keuken: gerecht(en) naar keuze bij Yvette's Kitchen in Amsterdam Zuid-Oost

Kies optie

In een Notendop

Ga voor een Johnny Cake met bakkeljauw en kaas of een typisch Caribisch gerecht zoals kruidig gestoofd geitenvlees met rijst en bonen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Ga voor een Johnny Cake, bijvoorbeeld met bakkeljauw en kaas, of een typisch Caribisch gerecht zoals kruidig gestoofd geitenvlees & moro met rijst en bruine bonen of Oxxtail rice & peas. Je kan ook kiezen voor een gerecht én een Johnny Cake. Bekijk hier alvast de menukaart.

Kies uit 4 opties

  • € 1,99 voor een Johnny Cake naar keuze voor 1 pers. (waarde € 4)
  • € 3,99 voor een Johnny Cake naar keuze voor 2 pers. (waarde € 8)

  • € 6,99 voor een typisch Caribisch gerecht + Johnny Cake naar keuze voor 1 pers. (waarde € 15)
  • € 13,99 voor een typisch Caribisch gerecht + Johnny Cake naar keuze voor 2 pers. (waarde € 30)

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig. Toon je groupon bij aankomst.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Voor de Giambo (ku-sin) Rabu foenchi geldt een toeslag van € 1,50. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Yvette's Kitchen

Yvette Dorsiel "de mama van Zuid-Oost" wil je, samen met haar keukenteam, kennis laten maken met een bijzondere maar nog vrij onbekende keuken in Nederland: de Caribische keuken. Bij Yvette's Kitchen in World of Food in Amsterdam Zuid-Oost, onder veel buurtgenoten al jarenlang een begrip, wordt je meegenomen op een culinaire reis, van Curaçao tot Venezuela en van de Dominicaanse Republiek tot Ecuador. Je eet hier spannende, kruidige vlees-, vega- en visgerechten met exotische namen als Kabritoe en moro (rijst met bruine bonen), Totoe bakijou, Longanisa con yuca en Johhny Cake (een Antilliaanse deegsnack met vulling). Daarnaast kan je Yvette ook inschakelen voor catering, iets dat ze overigens vaak doet voor mensen die het wat minder breed hebben.