sluit
Gebruik code ERVAAR en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Amsterdam Boat Cruises

2 locaties

Zaanse Schans vaartocht: enkeltje of retour van Amsterdam met Amsterdam Boat Cruises

Kies optie

In een Notendop

Geniet van een tour van 2 of 6 uur vanaf de Amsterdamse havens naar de Zaanse Schans of kies juist voor een enkeltje richting Amsterdam.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
C
C
8 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 23, 2021
Prima

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Vaartocht van Amsterdam naar de Zaanse Schans
  • Of van de Zaanse Schans naar Amsterdam
  • Keuze uit een tocht van 2 uur en eentje van 6 uur
  • Oftewel een enkeltje óf retour met pauze op locatie
  • Opstaplocaties:
  • Ms. van Riemsdijkweg 45 in Amsterdam
  • Kalverringdijk 25 in Zaandam
  • Kinderen van 0-2 jaar mogen gratis mee aan boord
  • Tijdens de tocht is er een kleine kaart beschikbaar met hapjes en drankjes, waar je tegen betaling van kan bestellen
  • Geldig voor vaartochten t/m 18 september 2022

Vaartocht

In Amsterdam-Noord, aan de steiger van de voormalige historische NDSM-werf, ligt het schip voor je gereed. De trossen gaan los en na afvaart bevind je je direct op het IJ, waar tussen de vrachtschepen en wellicht een passerend cruiseschip koers wordt gezet naar Zaandam. De tocht van 2 uur is een enkeltje met eindlocatie Zaanse Schans of juist een enkeltje vanaf de Zaanse Schans naar de NDSM-werf. Kies je voor de tocht van 6 uur, dan vaar je van Amsterdam naar Zaandam, heb je 2 uur vrij te besteden bij de Zaanse Schans en vaar je daarna weer terug naar de NDSM-werf.

Zaanse Schans

De Zaanse Schans staat uiteraard bekend om zijn molens, maar je kan er ook oer-Hollandse producten kopen, zoals lokale specerijen en mosterd. Zo is de eerste kruidenierswinkel van de heer Albert Heijn hier te vinden. De vaartocht over de Zaan door ’s wereld oudste industriegebied biedt daarbij spectaculaire uitzichten over oude pakhuizen en historische fabrieken.

Deal-Voorwaarden

Verplicht online reserveren op amsterdamboatcruises.nl/rondvaarttocht/zaanse-schans. Vanaf het moment van aankoop geldig t/m 18 september 2022 op alle vaardata, zie website van Amsterdam Boat Cruises. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Exclusief RVM-belasting à € 1,50 per persoon. Het is niet toegestaan om eigen drank of etenswaren aan boord te nuttigen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals Maximaal 100 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 100 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Amsterdam Boat Cruises

Amsterdam Boat Cruises neemt je mee door de eeuwenoude geschiedenis van de Amsterdamse haven en geeft je een uniek kijkje in één van Nederlands belangrijkste havengebieden. Je ontdekt het verleden, dat helemaal teruggaat naar de VOC, en leert over het heden en de toekomst terwijl je langs grote zeeschepen vaart. En kan je geen genoeg krijgen van Nederland vanaf het water, dan kan je ook voor een langere boottocht kiezen en bijvoorbeeld de Zaanse Schans ontdekken. Amsterdam Boat Cruises heeft altijd een kleine kaart met hapjes en drankjes aan boord, voor als je zin hebt in een versnapering op het dek.