Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code FUN20 en krijg tot -20% op Lokaal & tot -10% op Hotels & Travel. Eindigt vannacht.

Onze ultieme gids voor Valentijnsdagkado's: Hotels & Reizen

door Viktoria Müller

V-Day

Vergeet de bos bloemen en het doosje bonbons dit jaar en pak eens écht goed uit met twee grote liefdes: je favoriete persoon en een reisje! We geloven met ons hele hart dat Valentijnsdag bestaat om tijd door te brengen met degene die je liefhebt. Daarom hebben we wat ideeën verzameld die je hopelijk inspireren om je Valentijnsdag dit jaar superspeciaal te maken. En wat is nou een beter kado dan een vakantie voor twee? Geen zorgen, je hoeft natuurlijk niet gelijk een reisje te boeken op 14 februari zelf. Plan je reis gewoon nu en boek na Valentijnsdag. Je tripje is een perfect kado: een avontuur om naar uit te kijken!


City Trips

Koppels die samen reizen worden samen oud, toch? Als dat zo is heb je geluk dit jaar: maak je Valentijnsdag superspeciaal met een romantische stedentrip met je 'speciale geliefde'. Of je nou een nieuwe bestemming ontdekt of naar een romantische stad als Venetië, Parijs of Rome gaat: elke stedentrip is een perfect kado om samen tijd door te brengen. Elke stad heeft speciale plekken die verder gaan dan de gebaande toeristische paden. Unieke plekken tussen de locals. Hoe leuk is het om dat samen te ontdekken? Met onze stedentrip-deals weet je zeker dat je een schot in de roos hebt voor de liefdespijlen van Cupido.


Valentijnsdag is natuurlijk een perfecte gelegenheid om je geliefde te verwennen met een spa-moment. Combineer een idyllische setting met weldadige wellness-behandelingen en quality time met je favoriete persoon. Het goede nieuws: zelfs als je op de centen moet letten is er iets te vinden tussen onze relaxende spa-deals. Deze kan je naar wens (van je geliefde) upgraden naar bijvoorbeeld een spa-dag inclusief uitgebreid romantisch diner. Daarnaast vind je prachtige spa-deals in elke hoek van het land dus hoef je niet ver te reizen om je onder te dompelen in een wereld van romantische weldaad.

Ontdek de
Valentijnsdag-shop van Hotels & Reizen

 

 

 


Lux

Laat zien hoe groot je hart is door deze Valentijnsdag een onvergetelijk kado te doen om zo herinnering voor het leven te maken. Denk aan champagne en chocolade in een sterrenhotel. Of een romantisch Michelinster-diner. Wat dacht je van weldadige wellness-behandelingen? Begrijp ons niet verkeerd: het gaat natuurlijk niet om het prijskaartje om te laten zien hoeveel je van iemand houdt. Je kan er in ieder geval wel van uitgaan dat niemand ooit heeft gezegd: "Ik wil geen luxe verblijf met mijn geliefde om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen." Daarbij kan je met onze locaties door heel Nederland en Europa er zeker van zijn dat je je luxe kado met flinke korting op de kop kan tikken! Niemand heeft namelijk ooit gezegd: "Ik hoef geen luxe reis kado te doen voor weinig geld" ;-)


Hoe vaak kan je alles achter je laten en je volledig richten op tijd doorbrengen met je wederhelft? Hoe vaak leg je je telefoon weg om de schoonheid om je heen in je op te nemen in plaats van de 'schoonheid' op je Instagram-feed? Wanneer was de laatste keer dat je samen met de liefde van je leven naar de sterren of de zonsondergang hebt gekeken in plaats van een willekeurige serie op Netflix? Stap de wijde wereld in en neem je partner mee op een onvergetelijke reis door de natuur. Geen paniek want je hoeft niet gelijk in een tentje te slapen om de natuur volledig in je op te nemen (al is glamping natuurlijk ook een geweldig idee). We hebben speciale hotels geselecteerd die worden omgeven door prachtige natuur en daarom de perfecte plek zijn voor een time-out.

Gift of a trip

Het maakt niet uit waar en hoe je je Valentijnsdag-tripje met je geliefde wil doorbrengen. je vindt altijd de perfect deal - de glinstering in iemands ogen - in onze Valentijns-shop.

#AllesDraaitOmLiefde #Valentijnsdag2020