Van onze redactie

Hunkemöller is een internationale lingerieketen met een ruim assortiment. Met meer dan 800 winkels is Hunkemöller één van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa. De keten staat bekend om haar goede service, uitgebreide collectie en fijne prijs-kwaliteitverhouding.

Recommended For You
Deals Nearby
Similar Deals

Tips

Aysun1 month ago

Niet doen, je koopt eerst een bon van €20 en dan krijg je €50 tegoed maar moet je weer een minimale besteding van €85 doen. Dus uiteindelijk ben je €55 kwijt.

Marian1 month ago

Super goed geholpen !!!en goed geslaagd echt een aanrader

Sevgi7 months ago

Ik ben de dupe geworden van deze Groupon-actie. De voucher is door iemand anders gebruikt en ik krijg mijn geld niet meer terug. Zeer slecht geregeld. Hoe kan het zo zijn, dat Groupon hetzelfde vouchernr. aan iemand anders ook uitreikt? Hunkemöller wilt ook niet meewerken, omdat het buiten hun omgaat. Ik word van kastje naar muur gestuurd door deze twee leveranciers. Groupon jullie moeten met een geschikte compensatie komen!

celina8 months ago

Hij verliep te snel

Marthe8 months ago

Prima

Guest8 months ago

Kon de bon niet inleveren. Volgens de medewerker was de bon niet geldig.

Lisette1 year ago

Goed lezen

Groupon1 year ago

Nooit ont

Thijs1 year ago

De korting wordt anders minder) voorgesteld door groupon dan in werkelijkheid. Als je daarover reclameert, wordt er verwezen naar de kleine lettertjes. Dat zegt al genoeg. Niemand gaat deze vooraf lezen. Daar werd vroeger voor gewaarschuwd bij verzekeringen e.d.

Han1 year ago

Assortiment in de winkel is zeer beperkt en men wil niet meewerken om aangegeven product zelf te bestellen. In combinatie met de beperkte looptijd dus helaas echt een afrader.