Geen nieuwe meldingen

Ticket BODY WORLDS: The Happiness Project - ontdek de geheimen van geluk en de effecten op het lichaam in Amsterdam

BODY WORLDS Amsterdam

Beperkte tijd beschikbaar!
100+ bekeken vandaag
1.000+ gekocht
Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Bezoek de indrukwekkende tentoonstelling en neem een kijkje in - letterlijk ín - de essentie én de wetenschap van ‘Happiness’.

Wat je krijgt

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Ticket voor “BODY WORLDS: The Happiness Project”
  • Data: vanaf het moment van aankoop t/m 3 januari 2021
  • Locatie: Damrak 66 (t/o de Bijenkorf), 1012 LM Amsterdam
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar hebben gratis toegang
  • Let op: je groupon is niet je entreebewijs

Dr. Gunther von Hagens is de bedenker van deze bijzondere anatomietentoonstelling en heeft ‘m gebaseerd op een donorprogramma. Want het is haast niet te geloven, maar alles wat je ziet, komt van mensen die wellicht ooit zelf echt horde hebben gelopen, elkaar lief hebben gehad of ergens anders in hebben uitgeblonken. De tentoonstellingen van BODY WORLDS over het menselijk lichaam zijn wereldwijd al door ruim 40 miljoen mensen bezocht.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 3 januari 2021.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Bestellen: online inwisselen op bodyworlds.nl/nl/tickets/, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: de waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Kinderen van 0 t/m 5 jaar hebben gratis toegang. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Als het evenement wordt geannuleerd vanwege overmacht of enige aanbeveling van het ministerie van Volksgezondheid, krijg je natuurlijk de volledige aankoopprijs vergoed. Als een evenement wordt uitgesteld, betalen we het betaalde aankoopbedrag op verzoek terug.

Over BODY WORLDS Amsterdam

BODY WORLDS laat ons het menselijk lichaam op spectaculaire wijze zien. De interactieve expositie The Happiness Project vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Laat je meenemen langs de verschillende voorbeelden van opgezette lichamen, die heel verfijnd en met uiterste precisie in actie komen. Leerzaam en fascinerend tegelijk. BODY WORLDS is eerder tijdelijk in Nederland te zien geweest, maar is nu permanent neergestreken op het Damrak 66 in Amsterdam.