Van onze redactie
Kenia heeft een levendige cultuur die wordt gevormd door 44 verschillende etnische tribes. Op sommige momenten vormen deze stammen gezamenlijk één geheel. Met name als het om eten gaat. Want eten verbindt. Op hun eigen wijze dragen ze allen een steentje bij aan de typische Keniaanse keuken. Dit zie je terug in een "Chakula" wat in het Swahili "eten" betekent. Beter nog: het is dé Keniaanse wijze van het vieren van authentieke, verse en smakelijke ingrediënten die samenkomen in traditionele bereidingen en gerechten. Rijke smaken, verrassende texturen en een feestje om te bereiden én van te eten. Niet alleen voor de Kenianen zelf, maar voor iedereen die van eten houdt. En om de vonk voor de liefde voor deze keuken over te laten slaan, hebben Caroline, Olive en Bilha de handen ineengeslagen. Onder de naam Chakula verzorgen zij vanuit Heerhugowaard graag jouw catering als er wat te vieren valt en geven zij hun Keniaanse trots door via georganiseerde kookworkshops die te volgen zijn op twee locaties in Amsterdam en in Bennekom en Eindhoven.