Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Music Experience Records

sluispolderweg 11 A4, zaandam

Je eigen single opnemen in een uur voor 1 persoon bij Music Experience Records in Zaandam

Kies optie

In een Notendop

Onder begeleiding van professionele producers werk je in een heuse muziekstudio met 30 min. inzingen en 15 min. afmixen je eigen single uit.

Over deze deal

De deal

  • € 69,99 voor het opnemen van je eigen single in een uur voor 1 persoon (waarde € 136,95)

Onder begeleiding van professionele producers werk je in een heuse muziekstudio met 30 min. inzingen en 15 min. afmixen je eigen single uit. Vergeet niet je eigen muziekband mee te brengen op CD of USB-stick. Na afloop krijg je je eigen CD inclusief nieuwe hitsingle mee naar huis.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://www.neemjeeigencdop.nl met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 5 dagen van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Neem eigen muzikale begeleiding op CD of USB-stick mee. Extra's zijn tegen betaling in de studio te verkrijgen: muzikale begeleiding (muziekband) € 25, extra persoon € 43, extra uur € 85, eigen videoclip opnemen € 75, demo uitbrengen op Spotify € 120. Eigen instrumenten kunnen kosteloos mee worden genomen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Music Experience Records

Vallende sterren vind je aan de hemel, rijzende sterren ontdek je in de studio van Music Experience Records in Zaandam. Jong en oud, onervaren nachtegaal of gelouterde zanger, iedereen is welkom om binnen te stappen in deze professionele muziekstudio. Voor een gezellig kinderfeest of een serieuze opname met een CD-single vers van de pers, klaar om gedeeld te worden op Spotify en om een carrière mee na te jagen. Maar buiten de studio staan de professionals van MER ook klaar voor opdrachten. Zo zorgen ze voor het geluid op vrijgezellenfeesten, voor geluidstechniek bij artiestenoptredens en weten ze de juiste snaar te raken met de verzorging van uitvaartmuziek.