Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel Restaurant Buffet 't IJ

Joan Muyskenweg 20, Amsterdam, NOORD HOLLAND 1096 CJ Routebeschrijving

Van onze redactie

De welbekende familie Van der Valk en hun keten gaan al een tijdje mee. Wat begon in 1862 met een café in Voorschoten kreeg een vervolg met ruim 100 hotels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en de Nederlandse Antillen. De vierde generatie van de familie staat inmiddels aan het roer van deze keten en begin 2018 openden ze voor de allereerste keer in de historie van Van der Valk een vestiging in Amsterdam.

De 63 meter hoge toren in de hoofdstad die hotel en restaurant en wellness en andere faciliteiten herbergt staat trots overeind bij Overamstel, op een centrale plek 'tussen' de RAI, Arena en Schiphol in, en ook uitstekend bereikbaar vanaf het water. In het hotel vind je 206 hotelkamers, een moderne bar met terras aan het water, multifunctionele congres- en vergaderruimtes en een luxe wellness-centre op de 3e etage met bijbehorende fitnessruimte en zwembad. Het hotel heeft een gezellige, familiaire en 'toekan'kelijke uitstraling waarbij luxe en comfort de boventoon voeren.

Zoals gebruikelijk kan je Van der Valk uitstekend bezoeken voor een culinaire ervaring. Zo ook in trendy Restaurant Buffet 't IJ waar goed eten voor een vaste prijs te krijgen is, en dan ook nog eens onbeperkt. Het ontbijt bestaat uit ontbijtklassiekers naast ander lekkers waar je de dag goed mee begint, van smoothies en verse jus tot pannenkoeken en warme croissants. In de avond word je welkom geheten om uitgebreid te genieten van het uitgebreide dinerbuffet. Schep op van wisselende voor-, hoofd- en nagerechten of laat de chefs à la minute je favorieten bereiden op de grill, wok en plaat en in de enorme pizzaoven. Zoetekauwen gaan los op het dessertbuffet waar een chocoladefontein niet mag ontbreen.