International Wellness Resorts, Emst

Viskweekweg 10, Emst, 8166 KJ Routebeschrijving

Van onze redactie

Een DagjeWellness voelt als een ontspannen dagje vakantie en dus dé manier bij uitstek om even te ontvluchten aan de dagelijkse hectiek. Net als een vakantie: ontstressen, tijd voor jezelf en als herboren terugkeren. Via DagjeWellness koop je om dat gevoel te ervaren tickets voor één van de 7 deelnemende wellnessresorts, om je een dagje terug te trekken in een oase van rust. Je koopt hier een entreeticket voor:

  • Veluwse Bron
  • Zwaluwhoeve
  • Elysium
  • SpaWell
  • SpaPuur
  • Thermen Holiday
  • SpaWeesp

Veluwse Bron

Veluwse Bron vind je tussen Zwolle en Apeldoorn, een gezellig saunadorp gelegen aan een groot meer met 20 sauna's, 11 baden, 5 rustruimtes, 2 restaurants en een uitgestrekte kuurtuin.

Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve - gelegen midden in het land op de Veluwe - waar veel ruimte is om uit te rusten en te ontspannen in 10 baden, 13 soorten sauna's, 4 horecagelegenheden, een kuurtuin met Zwaluwhoeve-beach en 5 relaxruimtes.

Elysium

Elysium - te vinden in een groot natuurgebied bij Rotterdam en Den Haag - is fameus om de sfeervolle, wereldse en unieke sfeer, met 13 baden, 24 soorten sauna's, 4 verschillende restaurants, een mooie hamam en 2 rustruimtes.

SpaPuur

Bij SpaPuur, gelegen in Tilburg (stadsdeel de Reeshof), draait het om de persoonlijke en een gemoedelijke sfeer, getuige de ruime en sfeervolle kuurtuin, de enorme opgietsauna, 11 baden, 9 sauna's, een restaurant, een terras, een lounge en een serre om tot rust te komen.

SpaWell

SpaWell in Peize bij Groningen kenmerkt zich door de moderne en ruime sauna- en wellnessfaciliteiten, waaronder een uitgestrekte tuin met meerdere ligbedjes en een hoogwaardige keuken, 5 baden, 9 sauna's en 3 soorten rustruimtes.

Thermen Holiday

Voor een relaxdagje in Schiedam - tussen Vlaardingen en Rotterdam - bezoek je Thermen Holiday, met bijzondere faciliteiten zoals een Hobbitsauna, een aquariumsauna, een bioscoopsauna, 5 baden, 13 soorten sauna's en 4 rustruimtes.

SpaWeesp

Bij SpaWeesp, gelegen in een rustige omgeving langs de Vecht, niet ver van Amsterdam, ontspan je in mediterrane sferen. Naast sauna's met verschillende temperaturen zijn er 7 baden en relax je (in een hangmat) in de prachtige tuin. Het restaurant met terras is de plek voor een hapje en drankje.