Van onze redactie

Sky Service Netherlands is een vliegbedrijf met 40 jaar ervaring in de General Aviation (kleine luchtvaart). Sky Service Netherlands is een betrouwbare partner voor luchtreclamevluchten, vlieglessen als kadobon, rondvluchten, bedrijfsfeesten, incentives, zakenvluchten - taxivluchten, helikoptervluchten, zeppelinreclame/inflatables/spandoeken, milieu-inspectievluchten en brandweerpatrouillevluchten, foto- en filmvluchten, droppingen, parachutistendemo’s en vliegopleidingen. Voor de vluchten die Sky Service uitvoert met passagiers voldoet het aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden. De activiteiten die ze verzorgen zijn veelzijdig te noemen en de uitgangspunten helder: veiligheid, kwaliteit en service staan voorop.

Recommended For You
Deals Nearby
Similar Deals

Tips

M3 weeks ago

super

José3 weeks ago

Het was heel leuk! :)

Arthur1 month ago

Helemaal fantastisch. We hebben genoten! Vriendelijke, rustige piloot, echt TOP!

Michel1 month ago

Leuk ontvangen goede uitleg en geweldige piloot. Mijn zoon en ik hebben een gave middag gehad.

Lisa1 month ago

Leuke ervaring en Reno was een fijne piloot! Zeker een aanrader!

Guest1 month ago

Geweldige ervaring!!

Maritta2 months ago

Fantatische middag gehad! Opa en kleindochters hebben genoten, mede door het prachtige weer en de piloot. Een mooi ronde gevlogen van Teuge naar Zwolle, Kampen, Harderwijk, Apeldoorn en weer terug naar Teuge. Bedankt en zeker een aanrader!!

Guest3 months ago

Super vlucht gehad, piloot maakte de sfeer!

Guest3 months ago

Heel leuk, gezellige piloot & mooie vlucht.

Guest4 months ago

Mijn vrouw vond het geweldig, mede omdat ze pas een half uur van tevoren wist wat ze ging doen. Zelf vliegen namelijk. De uitleg was duidelijk en erg vriendelijke piloot in het vliegtuig zelf. Voor herhaling vatbaar.