Eerste Nederlandse Voetbalschool

Concordialaan 210, Etten Leur, 4871 ZD Routebeschrijving

Van onze redactie

Bij de Eerste Nederlandse Voetbalschool staat de ontwikkeling van voetballers, voetbalsters, trainers en trainsters altijd centraal staan. In een professionele omgeving met professionele hoofdtrainers en assistent-trainers, originele en uitdagende oefenvormen, op en top verzorgde materialen en een veilige omgeving worden de spelers(sters) en trainers(sters) in staat gesteld om zich te ontwikkelen op het gebied van de thema’s die belangrijk zijn bij 'The Beautiful Game'.

De Eerste Nederlandse Voetbalschool heeft in de loop van de jaren zelf een aantal grote evenementen georganiseerd en heeft bovendien bijgedragen aan een aantal grote evenementen, zoals het WK Snickers in Frankrijk, voetbalkampen in Nederland en het buitenland en demonstratietrainingen in Ghana, Zuid Afrika en Canada.

De Eerste Nederlandse Voetbalschool staat voor de volgende kernwaarden: professioneel, deskundig, betrouwbaar, vernieuwend, veilige leeromgeving creëren en ambitieus. En de Eerste Nederlandse Voetbalschool heeft als missie een professionele voetbalschool te zijn, waarbij alle randzaken goed zijn geregeld en waarbij spelers en speelsters zich op een goede manier kunnen ontwikkelen.