sluit
TTD Launch

De Skihut

Vissershavenweg 56, Den Haag

Slijpen en waxen van ski's of snowboard bij De Skihut in Scheveningen

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode MOBILE. Eindigt 8-6.
Code toepassen

In een Notendop

Laat jouw ski’s of snowboard slijpen en waxen, zodat je zo lang mogelijk plezier beleeft aan jouw wintersport-essentials.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Laat jouw ski’s of snowboard waxen en slijpen, zodat je zo lang mogelijk plezier beleeft aan jouw wintersport-essentials.

De deal

  • € 9,99 voor slijpen en waxen van ski’s of snowboard (waarde € 24,50)

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: niet nodig. Je kan je ski's of snowboard op elk gewenst moment tijdens de openingstijden afleveren en ophalen op woensdag en zaterdag. Het ophaalmoment wordt in de winkel gecommuniceerd.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Aanbod geldig voor 1 onderhoudsbeurt. Exclusief eventuele reparaties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Skihut

In de eerste haven van Scheveningen vind je op loopafstand van het strand De Skihut. Een winkel met ruim 3000 vierkante meter aan winter- en zomerkleding van verschillende merken, waaronder Blauer, Bogner, Woolrich, Canada Goose, Parajumpers en Moncler. Behalve een uitgebreid aanbod in broeken, truien, badkleding en meer kunnen zowel dames, heren en kids hier ook terecht voor de aanschaf van ski's, snowboards, bijpassende schoenen, helmen en vizieren. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van jouw wintersportproducten voorzien de vakkundige medewerkers je overigens ook graag van advies over het onderhoud van je ski's of snowboard.