Geen nieuwe meldingen

Ebony Waxing

Kamerling onneswegh, Dordrecht

1 of 3 Brazilian wax-behandelingen, naar keuze met harsen oksels en onderbenen bij Ebony Waxing in Dordrecht

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat het aan de professional over om jouw ongewenste haartjes te verwijderen met wax en geniet zo’n 3-8 weken van haarvrije zones.

Over deze deal

  • 1 of 3 Brazilian wax-behandelingen
  • Naar keuze met harsen oksels en onderbenen
  • Laat ongewenste haargroei aanpakken
  • En blijf zo’n 3-8 weken haarvrij op de gekozen plekken
  • Kies voor enkel de intieme zone met een Brazilian wax
  • Of vul de behandeling aan met oksels en onderbenen

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 085 401 0121. Na de eerste behandeling heb je 6 maanden de tijd om de overige behandelingen op te maken. Geldig van 9.00 tot 23.00 uur. Neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Ebony Waxing

Voor een absolute specialist op het gebied van ontharing zit je in Dordrecht goed bij Ebony Waxing. Of het nu om een nette Brazilian wax gaat of het ontharen van oksels, benen of armen; in deze salon wordt je klaargestoomd voor een haarloze vakantie of strandperiode. De haartjes blijven gemiddeld namelijk zo'n 3-8 weken weg. En groeien de haartjes weer terug, dan zorgt een tweede behandeling bij Ebony Waxing ervoor dat de haartjes nóg langer weg blijven.