Geen nieuwe meldingen

Beleefboerderij Heierhof

Heiereind 11, Riethoven

Privéwandeling met een ezel: 1,5 uur door de bossen met een ezel van Beleefboerderij Heierhof aan je zijde in Riethoven

Kies optie
Meer dan 60 bekeken vandaag, dus handel nu!
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Breng tijd door in de natuur met een wel heel bijzondere wandelpartner en kies je eigen pad of volg één van de wandelroutes.

Over deze deal

  • Privéwandeling met een ezel
  • Struin 1,5 uur door de bossen van Riethoven
  • Kies je eigen pad of volg één van de wandelroutes

  • Ontdek de groene natuur in gezelschap van een ezel
  • Jouw viervoetige en mega zachte wandelpartner voor de dag
  • En: knuffelen mag! Op de ezels zitten is dan weer niet een optie

Wat je moet weten

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Geldig t/m 20 juni 2021. Geldig op woensdag, vrijdag en zondag. Maar ook geldig van 3 t/m 7 mei (vakantieperiode) en op Tweede Paasdag (maandag), Koningsdag (dinsdag), Bevrijdingsdag (woensdag), Hemelvaartsdag (donderdag) en Tweede Pinksterdag (maandag). Het is niet mogelijk om op de ezels te zitten. Kinderen (jonger dan 13 jaar) mogen enkel in gezelschap van een volwassene met een ezel op pad. De volwassene dient dan ook een groupon te kopen. Volwassene en kind krijgen dan samen één ezel mee op pad. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Beleefboerderij Heierhof

Beleefboerderij Heierhof is een boerengezellige locatie midden in de groene natuur van Riethoven. Op dit bruisende boerenland kunnen jong en oud terecht voor een uitje om niet snel te vergeten. Zo kan je hier struisvogels voeren, alpaca's knuffelen en boswandelingen maken met een ezel aan je zijde. Met bedrijfsuitjes of familiedagen kan je elkaar uitdagen voor een potje boerengolf en het boogschieten is ook altijd een schot in de roos. Voor kinderpartijtjes biedt Beleefboerderij Heierhof ook verschillende arrangementen en op de minicamping kan je zelfs gezellig blijven slapen.