Over Restaurant Fris

Voor klasse zonder poespas kom je naar Restaurant Fris. De chef-kok kookt met herkenbare ingrediënten en poedert die met accenten uit alle hoeken van het universum. En met succes, het restaurant scoort 14/20 punten bij Gault Millau, wordt vermeld in de Lekker 500 én kreeg een Bib Gourmand toegekend door Michelin. De eigen tuin is, samen met topleveranciers, de grootste bron voor de eerlijke gerechten. Binnen laten gasten hun hoofd in de nek rusten om de plafonnières te bewonderen, terwijl gastheer en eigenaar Lex Gasseling de boel in goede banen leidt. Hem heb je eerder misschien wel eens aan het werk gezien in De Kas of De Bokkedoorns. Bij mooi weer kan er buiten op het terras worden gedineerd. Parkeren is mogelijk in de Houtpleingarage of in garage Dreef.

Recommended For You

Meld je aan!

Bespaar tot 70% op 1000-en geweldige Amsterdam-deals

Ontdek nieuwe restaurants, kuuroorden en leuke dingen om te doen!

Elke dag nieuwe gave deals!