Geen nieuwe meldingen

1, 2, 3 of 4 houtskoolmaskers

Houtskoolmasker

€ 16
€ 7,99
50% korting

In een Notendop

Dit zuiverende peel off houtskoolmasker is geproduceerd in Italië met gebruik van natuurlijke bestanddelen.

Product-details

  • Verwijdert mee-eters en onzuiverheden
  • Gemaakt in Italië
  • Dermatologisch getest
  • Plantaardige houtskool
  • Natuurlijke Aloë Vera
  • Natuurlijk kamille-extract

Gebruiksaanwijzing: Breng een dunne laag aan op de gereinigde huid, een keer (op een normale huid) of tweemaal (op een vette huid) per week, en vermijd de ogen en lippen. Laat het masker 20/30 minuten drogen tot het perfect droog is, afhankelijk van het huidtype, totdat het niet meer plakkerig aanvoelt. Verwijder voorzichtig vanaf de onderkant en zijkanten van het gezicht. Verwijder eventuele resten met lauw water

Voorwaarden

Levering: € 1,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.