Geen nieuwe meldingen

1 of 2 Chamaerops 'Humilis'-planten (Europese dwergpalm)

1 of 2 Chamaerops 'Humilis'-planten

€ 18,99
Verzendkosten: € 2,99

In een Notendop

Deze dwergpalm zal een een tropische sfeer te geven aan je slaap-, woon- of eetkamer zonder al te veel ruimte in te nemen.

Product-details

  • De Chamaerops Humilis, of Europese dwergpalm, komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied. De plant kan zowel binnen als buiten geplaatst worden, aangezien hij vorst verdraagt. De Chamaerops Humilis wordt in vergelijking met andere palmen niet zo hoog, vandaar de bijnaam “dwergpalm”.

  • Deze plant houdt niet van droge grond. Staat de zaagpalmetto in een pot en wordt er teveel water gegeven, dan bestaat het risico dat de wortels verdrinken.

  • Potmaat 19: 55-65 cm (inclusief pot)
  • Potmaat 21: 70-80 cm (inclusief pot)
  • Deze planten worden maximaal 140 centimeter hoog
  • Winterhard
  • Bestand tegen direct zonlicht
  • Latijnse naam: Chamaerops Humilis

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.