Geen nieuwe meldingen

1 of 2 Gillette Fusion5 scheerapparaten 4-pack voor mannen

Gillette scheermes voor heren

Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Dit Gilette scheermes is waterdicht en kan gebruikt worden in vochtige omgevingen.

Product-details

  • Een navulling van een scheermesje komt overeen met maximaal 1 maand scheren
  • Mesjes geschikt voor elk Fusion5 scheermes
  • De Gillette Fusion5 heeft vijf bladen op afstand van elkaar voor meer comfort
  • De Power-functie levert rustgevende micropulsen om wrijving tijdens het scheren te verminderen. Gillette Fusion5 Power is waterdicht en kan worden gebruikt in vochtige omgevingen
  • De Fusion5-handgreep is opnieuw ontworpen voor een betere controle, zelfs in natte omstandigheden
  • Afmetingen: 12 x 12 x 4 cm

Voorwaarden

Beste klant, na de invoering van beperkende maatregelen door de regering om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele land vertragingen oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.