Geen nieuwe meldingen

1 of 2 paar touchscreenhandschoenen

1 of 2 paar touchscreenhandschoenen

€ 30
€ 7,49
75% korting

In een Notendop

Warme en comfortabele handschoen waarmee je een smartphone, tablet of iets anders met een touchscreen gemakkelijker kan gebruiken.

Product-details

  • De vingers van deze anti-sliphandschoenen zijn van zeer goede kwaliteit en hebben ook een speciaal rubberen oppervlak wat helpt om de telefoon beter vast te houden
  • Drie vingertoppen hebben geïsoleerde geleidende materialen die op het scherm kunnen worden gebruikt. Dit zijn de duim, wijs- en middelvinger
  • Afmeting: 11 x 21 cm
  • Beschikbare kleuren: zwart, bruin en grijs
  • Materiaal: 100% acryl
  • Onderhoudsinstructies: machinewas op 30 °C

Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.