Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1 of 2x 2 plantenhangers van touw

2 plantenhangers van touw

€ 17,50
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Geef een bohemien gevoel aan je slaap-, woonkamer, tuin of terras en combineer deze decoratieve versiering met je favoriete plant of bloem.

Product-details

  • 1 of 2 verpakkingen van 2 plantenhangers
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Materiaal: duurzaam jute
  • Vervormt niet en corrosiebestendig
  • Ideale combinatie van modern, uniek en tijdloos

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.